2777
2789
عنوان

پوستم خراب شده همش جوش همش جای جوش و مشکل هورمونیه چیکار کنم🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 46 پست
نه بابا برو

دوباره در میاد ؟

روم نمیشه بیرون هم برم 

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

تنبلی تخمدان نداری ؟؟

سندروم پلی کیستیکه چیه اونو دارم بخاطر همون تستوسترونم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتاتای جایی تو بلوغ عادیهمدل جوش های هورمونی کلا فرق داره

جان ؟

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

دوباره در میاد ؟روم نمیشه بیرون هم برم

درمان شی همش اوکی میشه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
الان پوستتون صاف شده؟

آره البته قبل پریود جوش میزنم که بهش رسیدگی میکنم خوب میشه چند وقت پیشا واقعا اینه شدم بعد یه مدت خیلی استرس و اینا داشتم یه کم خراب شد باز بهش رسیدم داره بهتر میشه . ببین به خوراک هم خیلی بستگی داره قند مصنوعی کم کنی خیلی بهتر میشی . من صبحا هم آب قلم ناشتا میخورم اینم خیلی موثره

سندروم پلی کیستیکه چیه اونو دارم بخاطر همون تستوسترونم

خب دیگه اول اونو درمان کن بعد دکتر پوست برو اینجوری عملا داری پولتو هدر میدی  

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
آهان آره کره ایا خیلی خوبن البته من سیمپل رو هم دوست دارم

محصولاتی ک استفاده میکنیو بگو

آبرسان سیمپل خوبه؟تعریف لایتشو شنیدم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

نمونهتنبلی تخمدانعلت جوشاتم همینهمراعات کن تغذیتو

منم تنبلی دارم یک ماهه دارم دارو استفاده میکنم ورژیم و ورزش اما داروهام جوشامو خوب کرده ولی به نظر صورتم لک داره میاره هی خدا 😔😔😔

منم تنبلی دارم یک ماهه دارم دارو استفاده میکنم ورژیم و ورزش اما داروهام جوشامو خوب کرده ولی به نظر ص ...

نمی‌دونم چرا آنقدر همه درگیرش میشن

خودمم احتمالا مبتلام نتونستم فعلا دکتر برم

لک جایه جوشه؟یا از عوارض بیماریه؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

نمی‌دونم چرا آنقدر همه درگیرش میشنخودمم احتمالا مبتلام نتونستم فعلا دکتر برملک جایه جوشه؟یا از عوارض ...

نه یهو میبینی یه نقطه اندازه عدس اول قرمز میشه بعد رو به تیرگی میره 😔😔نمیدونم دارو هم نخورم ریزش مو جوش و شکم و اه اه لعنت به تنبلی پریودامم از ۷روز اول شد ۳روز الان جدیدا شده یه روز بقیشم در حد ببخشید لکه خیلی کم اصلا افتضاح