ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حقیقتاتای جایی تو بلوغ عادیهمدل جوش های هورمونی کلا فرق داره
جان ؟
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
آره البته قبل پریود جوش میزنم که بهش رسیدگی میکنم خوب میشه چند وقت پیشا واقعا اینه شدم بعد یه مدت خیلی استرس و اینا داشتم یه کم خراب شد باز بهش رسیدم داره بهتر میشه . ببین به خوراک هم خیلی بستگی داره قند مصنوعی کم کنی خیلی بهتر میشی . من صبحا هم آب قلم ناشتا میخورم اینم خیلی موثره
نمیدونم چرا آنقدر همه درگیرش میشنخودمم احتمالا مبتلام نتونستم فعلا دکتر برملک جایه جوشه؟یا از عوارض ...
نه یهو میبینی یه نقطه اندازه عدس اول قرمز میشه بعد رو به تیرگی میره 😔😔نمیدونم دارو هم نخورم ریزش مو جوش و شکم و اه اه لعنت به تنبلی پریودامم از ۷روز اول شد ۳روز الان جدیدا شده یه روز بقیشم در حد ببخشید لکه خیلی کم اصلا افتضاح
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔