2777
2789
عنوان

پوستم خراب شده همش جوش همش جای جوش و مشکل هورمونیه چیکار کنم🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مژه هام ریخته پریودم نا منظمه نمیدونم هورمونیه یا ن

برو دکتر حتما 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
برو دکتر حتما

مامانم میگه خودش در میاد تو سن بلوغی عادیه و فلان

باید متقاعدش کنم

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

قرمزن بعد دردناکن بزرگن روشون چرکیه وقتی سرباز کنه

ببین تجربه خودمو بران بگم . من پچ ضد جوش کوزارکس گرفتم هر موقع جوش التهابی بزنم روش میچسبونم شب صبح که باز میکنم چرک جوشو کشیده بیرون و جذب کرده . خیلی بهتر اینه که خودم فشار بدم و لک بزرگ بیفته .بعد دوسه روز صبر میکنم که دیگه کامل خشک بشه . جای قزمزشو نقطه ای ترمیم کننده میزنم . تو روتین هم آبرسان و مرطوب کننده باشه هر چی ید دفاعی دوستت بهتر باشی کمتر کوش میزنی بزنی هم لکش زودتر میره و اگه پوستت خیلی چربه نیاسینامیدداوردینری خوبه . من نیاسینامید بیوتی آف جوسان میزنم اونم خوبه

شما اول باید بری دکتر زنان از داخل درمان کنی از بیرونم خوب میشه خودش کدوم قسمت صورتتون بیشتر جوش میز ...

عزیزم بیشتر سمت راست صورتم رو لپمه ولی خوب هم چون میزنه هم پیشونی هم اونور صورتم رو گونه ها مخصوصا ولی گونه و لپ راست بیشتر

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
پریودات منظمه؟

اره مرتب ولی خیلی کم هست از بعد زایمان اینجوری شدم تقریبا ۴ سال .دیواره رحمم خیلی ضخیم شده دیگه یکسره صورتم جوش میزنه اگ یک ذره گرمی بخورم ک دیگه واویلا

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
مامانم میگه خودش در میاد تو سن بلوغی عادیه و فلانباید متقاعدش کنم

نه بابا برو 

ببین تجربه خودمو بران بگم . من پچ ضد جوش کوزارکس گرفتم هر موقع جوش التهابی بزنم روش میچسبونم شب صبح ...

به به چبرندایه جیگری

محصولاتی ک استفاده میکنیم بگو

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

ببین تجربه خودمو بران بگم . من پچ ضد جوش کوزارکس گرفتم هر موقع جوش التهابی بزنم روش میچسبونم شب صبح ...

الان پوستتون صاف شده؟

مامانم میگه خودش در میاد تو سن بلوغی عادیه و فلانباید متقاعدش کنم

حقیقتاتای جایی تو بلوغ عادیه

مدل جوش های هورمونی کلا فرق داره

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)