2777
2789

من پسر همسایمون اسمش محمد بوو 😂۳ یا ۴ سال ازم بزرگتر بود عاشقم بود 🥹😂مدرسه هامون نزدیک هم بود ی باز روی دیوار دیدم با دوستاش داره با این اسپری رنگ ی چیزی مینویسه منم با دوستام داشنم رد میشدم برم خونه .دبستان بودم ...بعد روز بعدش ک دوباره از اونجا رد شدم دیدم نوشته ای لاویو اسم من 😆😆😆😆 بعد منم خجالتی روم نمیشد نگاه کنم جلو دوستام رومو میکردم اونور ..یا وقتی با دوستام رد میشد یم سرشون رو گرم میکردم تا اونجارو نبینن 😂😂الان چندین ساله ازش خبر ندارم خونه مون جابجا کردیم ...هعییی یادش بخیر 

صبح من خیلی زود میرفتم مسیر کلا خلوت بود اونم زود میومد من تنها نباشم جلوتر راه میوفتاد من پشت سرش میرفتم با فاصله خجالتم می‌کشیدم اون گاهی پشت سرشو نگاه می‌کرد تا من دارم میام یا نه🥹😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسر همسایمون سه سال ازم بزرگ تر بود خیلی خوشگل بود سرویس مدرسمونم یکی بود اون همش کرم میریخت 😂ی جورایی اونم خوشش میومدو هی میومد اذیتم میکرد حرصم میداد مثلا کلاهمو برمیداشت ک بازور ازش بگیرم بعد قهر میکردم خودش میداد 😂ولی عشقای بچگی خیلی با حالن کاملا پاکن چون هیچ علاقه جنسی توش نیس

عاشق یکی بودم و همچنان هستم اما بهش نرسیدم.

پسر عمم عاشقمه از بچگی تازه گفته ک اگه نورا ازدواج کنه من شب عروسیشو عزا میکنم😂😂😂😂

چندمین کاربریمه.تورو خدا دیگه الکی تعلیق نکنید😭😂😂

۳ سال ازم بزرگتر بود هم محلی بودیم،از پنجم دبستان عاشقم بود 

بعدشم من عاشق شدم 🥺😂صبا تا مدرسه میومد،ظهرا هم از مدرسه تا خونه با دوچرخه، بعدشم که بزرگ شد با موتور😂

بعد اینهمه سال بازم شاید وقتی همدیگرو نگا میکنیم یه حالی میشیم کاملا تابلووو

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

سلام خوبی؟ بالاخره پیدات کردم. نمیدونم صب چه اتافقی افتاده بود الان دیدم تاپیکت حذف شده و کلیا روم ریپلای کردن. یکی از کاربرا اومده بود داخل یکی تاپیکام میگه حقته هر بلایی سرت بیاد چون عکس مردمو پخش کردی. ولی باور کن اونجوری که فک میکنی نیس من شرمنده ام واقعا. من دیشب یکی از کاربرا گف ندیدم عکسو اسکرین گرفتم که به اون کاربری که ندیده نشون بدم و بعد سریع هم حذف کنم که عکس تو تاپیک سیو نشه. که عکس نرفت منم گفتم وللش شاید استاترم هم راضی نبوده. نمیدونم عکس دوباره چرا لود شده ولی خواستم بهت بگم من عکس مادرت تو گوشیم نیس همون شب پاک کردم و پخش هم نکردم جایی. نیت بدی نداشتم واقعا. شرمنده ام اگر باعث ناراحتید شد.