2777
2789
عنوان

یبار حس ششمتو امتحان کن

45 بازدید | 7 پست

همینجوری رندوم حدس بزنید چه شخصیتی دارم یا به چی علاقه دارم نیاز نیست حس ششم باشی خودت هرچی از من اومد تو ذهنت بگو🤝

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

به نقاشی علاقه داری 

رنگ سبز و دوس داری 

حدودا بین ۲۳ تا ۲۶ سال هستی 

موهات صاف 

حالا کدوماش درست بود ؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلم دوست داری

وعده امشبم بود واسه اولین بار از سالادش خوشم اوند😂

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

به نقاشی علاقه داری رنگ سبز و دوس داری حدودا بین ۲۳ تا ۲۶ سال هستی موهات صاف حالا کدوماش درست بود ؟

همه جز سن😂 

همه جز سن😂

😂😂چند سالتونه؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

حدس قوی میخواد😂🤝

باشه نگو 😂☹️