2777
2789

من از دوران مدرسه همچنان با 3 تا از دوستام هستم خودم 23 سالمه و خواهر یا برادری ندارم برای همین سعی کردم دوستامو نگه دارم 

اما الان اصلا حوصله هیچکدومشون رو‌ ندارم اخه در واقع جدیدا خیلی رک دارن باهام برخورد میکنن رفتارشون ناراحتم میکنه

2 تاشون باهم خواهرن

اون یکی ام کلن مال دوران دبیرستانمه و مجرده و تفکرش با من نسبتا متفاوته

مثلا من یک هفته دیگه زایمان میکنم توقع داشتم یه زنگی بزنن و حال منو بپرسند اما هیچ خبری از هیچکدومشون نیست من خودم امروز ب یکیشون زنگ زدم

به نظرتون اگر قید این دوستامو بزنم بعدها پشیمون نمیشم؟

اصلا از خانواده خود ادم چیزی مهم تر هم مگه هست؟دوست و رفیق ب چه درد میخوره؟

ایا اگر در اینده احساس تنهایی کنی میتونی دوستای جدید و بهتری از دوستای قدیمیت پیدا کنی؟

برام سوال شده اینا👆🏻

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

دوست ورفیق صفر 

فقط خونواده البته سمی نباشن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا رو دوست نباید حساب کنی

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

دوست ورفیق صفر فقط خونواده البته سمی نباشن

ن خانوادم عالین 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

اره بابا دوست که میشه پیدا کرد

ولی سعی کن با کسی دوست بشی که حالتوخوب کنه دیدنش و حرف زدن باهاش 

و سطح توقعت ازش صفر باشه 

درغیر این صورت اگه رفتاری داره ک ازارت میده 

کات کن بره بابا چی مهم تر از ارامشته

سعی کن دوستی هایی قدیمی رو حفظ کنی من که نتونستم بهتر از اونا پیدا کنم کلا حذف کردن اشتباهه البته تا جایی که دیگه ضرر بهت نرسه

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

من به یه نتیجه رسیدم واقعا دوستی که مول خواهر باشه برات پیدا نمیشه یا خیلی کم چون خیلیا وقتی درگیر م ...

خواهر داشتن موهبت الهیه نصیب من نشد متاسفانه

من هیچ دوستی ندارم و پشیمونم

منم در اینده ازین میترسم خیلی تنها بمونم