2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میزارن یا میشه آنقدر بغض دارم حس خفگی دارم

حالا تو هی خودتو رنج بده،این وسط ب کی بَر میخوره!اصلا کی براش مهمه تو اینقد ناراحتی ک قلبت داره میترکه از شدت درد و فشار؟؟!

چرا باید خودتو ب خاطر کسایی ک حتی یک ذره ب حرفا یا رفتاراشون اشراف ندارن ،ناراحت کنی؟

من قلبم همیشه از این درد میگیره ک واقعا ماها چ مرگمون شده ک خیلی راحت قلب همو میشکنیم و با حرفا یا رفتارامون قلب همو ب سیخ می کشیم؟!

هیچ وقتم واسه ای سوالم نتونستم جواب قانع کننده ای پیدا کنم.....

حالا بماند،.....فقط  بدون ک بقیه در حدی نیستن ک باعث ناراحت کردن قلبی بشن ک بی منت تمام شبانه روز برات میتپه .

چندمین کاربریمه.تورو خدا دیگه الکی تعلیق نکنید😭😂😂

حالا تو هی خودتو رنج بده،این وسط ب کی بَر میخوره!اصلا کی براش مهمه تو اینقد ناراحتی ک قلبت داره میتر ...

آنقدر حس های منزجر کننده دارم که گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلط 

با کسی زندگی میکنم که نمیدونم دوسم داره یا ن

همه کار میکنه واسه زندگی ولی سرده محبت نداره 

ناراحت بودنم براش مهم نیست اصلا موندم نمیدونم دارم چکار میکنم من خودم خیلی بدم بهونه گیرم عصبی هستم بد دهن شدم جدیدا به شدت از اون که سردی میبینم بدتر میکنم

آنقدر حس های منزجر کننده دارم که گیج شدم نمیدونم چی درسته چی غلط با کسی زندگی میکنم که نمیدونم دوسم ...

زندگی ب خودی خود سخته اما با این اوصافی ک تو داشتی داری سخت ترشم می کنی💔

منطقی ترین راه رو انتخاب کنید (بشینید سنگاتونو وا کنید )شما دونفر باید با هم زندگیتونو بسازید و قشنگ کنید،اگه بنا ب این بود ک همش با خودت فکر کنی و کلنجار بری ک مشکلاتتو حل کنی ،خوب همون بهتر ک میموندی خونه بابات تازه اونجا دغدغه هاتم کمتر بود.....

بشین باهاش حرف بزن (آروم و منطقی نه با داد و بیداد و تعصب).

زندگی ب خودی خود سخته اما با این اوصافی ک تو داشتی داری سخت ترشم می کنی💔منطقی ترین راه رو انتخاب کن ...

حرف نمیزنه میگه همه چی مون خوبه تو نمیذاری هرچی داد بزنم فحش بدم بزنمش هیچی نمیگه میگم بیا طلاق بگیریم میگه نمیدم خودت برو هرکاری میخای بکن میگم پس درست شو میگه من مشکلی ندارم کم آوردم نمیدونم تقصیر کیه از نظر خانوادم تقصیر منه این داره من میکشه💙💔💔

حرف نمیزنه میگه همه چی مون خوبه تو نمیذاری هرچی داد بزنم فحش بدم بزنمش هیچی نمیگه میگم بیا طلاق بگیر ...

الهی بگردم....

ب خودت امیدوار باش حالاکه از آقاتون آبی گرم نمیشه لااقل هوای خودتو داشته باش و خودت حال خودتو خوب کن.....

(از من بشنو ب طلاق فکرم نکن ،مخصوصا ک میگی خانوادم منو مقصر میدونن).

الهی بگردم....ب خودت امیدوار باش حالاکه از آقاتون آبی گرم نمیشه لااقل هوای خودتو داشته باش و خودت حا ...

مگه میتونم طلاق بگیرم تموم جونمه 😔😔😔 میگم که به خودش بیاد 

میدونی وقتی فکر میکنم میبینم خیلی غرغر میکنم بی صبرم خودم از اون بدترم هیچ محبتی ندارم کم کم دارم میرم به نابودی

مگه میتونم طلاق بگیرم تموم جونمه 😔😔😔 میگم که به خودش بیاد میدونی وقتی فکر میکنم میبینم خیلی غرغر ...

چقدر خوب ک عاشقانه دوسش داری😍

انشاالله همه چی درس بشه برات💙