2777
2789
عنوان

چقدر یه ادم میتونه بیشعور باشه

238 بازدید | 15 پست

دوستم از صب ساعت ۹ اومد خونم..خودش خودشو دعوت کرد..من امروز دوتا قرار کاری مهم داشتم و اونم اینو فهمید پانشد بره

هرچی گفتم دیدم پانمیشه بره اونطرفم جواب پیاممو نداد خواستم بزنگم کنسل کنم هرجا رفتم بچش با جیغ و داد پشت سرم اومد حتی ب خودش زحمت نداد بچشو بگیره یا ساکتش کنه

کل زندگی منو ریخته بود بهم همه وسایلم وسط وسایل تو کیف خودش وسط،اخرشم بامن دعوا داشت ک چرا نمکپاشو گذاشتم جایی بچش برداره خالیش کنه،همه وسیله هامو برداشته گذاشته بالای کمد و کابینت ک تخم جنش برنداره.ساعت هفت شب شد دیدم نمیره گفتم عزیزم من جایی دعوتم باید برم..داشت بچشو خواب میکرد ک شبم بمونه وقتی دید من اینطوری گفتم گف اره منم میخواستم برم تو دلم گفتم اره مشخصه براهمین میخواستی بچتو خواب کنی

تا حالا باهمچین ادم بیشعوری برخوردی؟از وقتی رفت تا ساعت دوازده داشتم ریخت و پاش و کصافط کاریای خودشو بچشو میشستم اخه ادم چقد میتونه هم بیشعور و هم اینقد پرو باشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

بگو خونه خراب کن چرا میگی دوست؟! 

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه چه دوستیه 😐

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

واقعا حق باتوئه خونه خراب کن بود

قطع ارتباط می تونه بهت آرامش بده

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

مشکل اینجاست که به اینا میگید دوست اما نمیتونید تحملشون کنید

دوسته دیگه رفیق ک نیس

رفیق بحثش جداست

بنظرت میشع ی همچین ادمی رو تحمل کرد؟

چرا با همچین کسی رفت و آمد داری خبشوهرت هیچی نگفت؟

رفت و امد؟غلط یکنم

خودش خودشو دعوت کرده بود

اصلا من بهش نگفتم درو باز کردم سرزده پاشده اومده ک دلت برامن و بچم تنگ نشده

تو دلم گفتم ن ولی توروش خندیدم چاره ای جز خوش اومدی گفتن نداشتم

دیگه خودت بهش رو دادیهمین جایی دعوتم رو صبح بهش میگفتی

اصلا جایی نمیبینمش بهش رو بدم

درو زد باز کردم دیدم پشت دره😑

از دیدنش شوکه شدم

دقیقا دوسال پیشم اومد خونم نمیرفت شبشم خوابید خونم

بعدم روز بعد انگار بیرونش کردم گفتم ببین عزیزم من باید برم جایی کلی کار دارم امروز ظهرم خونه مامانمم همه اونجان..دیگه پاشد رفت ولی شبشم زنگید گفتم شیفتم چندشب پیگیر بود عین کنه میچسبه ب یکی