فکرش داره دیوونم میکنه چند ماهه همش دارم بهش فکر میکنم و بدجور رو مخم رفته یه خیلی پیج های اینستا رو بالا پایین کردم همشون در حد چهارتومن 3800 میدن یه کفش فروشی جدید زدن تو شهرمون این سری رد شدم دیدم دقیقا همین کفش رو داره اون 4300 میداد وای دقیقاااا همونی که میخوام با همون رنگ ابی زده به سرممم یه حرکتی بزنم یا یه کاری بکنم برم بخرمش بنظرتون سرکار برم؟ خیلی رو مخمه رنگ صورتی لایمش هم هستت لوییز ویتون هستشش ما هم امسال خیلی تحت فشار هستیمم خجالت میکشم از مامانم بخوام برام بخرهه جدا از پول دانشگاهه یه خیلی امسال خرجم رو کشید روم نمیشه بهش بگمم میخوام یه جا برم یک ماهه کارکنم برم کتونی رو بگیرمش
بخر کیف کن...دوسه روز پیش واس شوهرم کفش سالنی گرفتیم ۴تومن...خودشم عصبی بود من گفتم بپوش و خوب فوتبال بازی کن پات راحت باشه......توام بپوش تا راحت باشی
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
من همیشه میگم ادم لباسش معمولی باشه ولی کیف و کتونیش اورجینال باشهه بنظرم کتونی هرچقدر بدیم ارزش داره من خودمم ماهیانه های خودمو جمع میکردم تا بتونم کتونی های خوب بخرم ولی امسال چون تخت فشاریم و ماهیانه هامم تو راه رفت و برگشت دانشگاه خرج میشه واقعا سختم میشهه