2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه ولی اقتصادی نیست،طلاهای انلاین کلی سود و اجرت و مالیات و...میگیرن

برو طلافروشهایی که طلای دست دوم دارند بتونی با پنج شش درصد بالای تابلو، طلای دست دوم بخری.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
بنظرم خیلی گرونه طلاهاش نمی ارزه شاید خرید حضوری پیش طلافروشی آشنا بری بهتر باشه منم قبلا میخواستم ب ...

طلافروش آشنا دارم و همیشه ازش طلا میخرم‌میخاستم اینم بخرم که اعتبارم کم‌کم بره بالا بیشتر خرید کنم 

قشنگه ولی اقتصادی نیست،طلاهای انلاین کلی سود و اجرت و مالیات و...میگیرنبرو طلافروشهایی که طلای دست د ...

ببین طلافروش آشنا دارم که حتی ازدم قسم میده فقط چجوری دقیقا قیمتو حساب کنم که ببینم سرم کلا نره 

طلافروش آشنا دارم و همیشه ازش طلا میخرم‌میخاستم اینم بخرم که اعتبارم کم‌کم بره بالا بیشتر خرید کنم

بنظرم طلا نخر چیزای دیگه که مورد نیازه بخر من خودم شخصا خیلی ناراحت میشم از اینکه یه چیزی که میدونم قیمتش جای دیگه کمتر از اینه ولی دوبرابر قیمت بگیرم، بازم هر جور صلاحه 

بنظرم طلا نخر چیزای دیگه که مورد نیازه بخر من خودم شخصا خیلی ناراحت میشم از اینکه یه چیزی که میدونم ...

اصلا حتی یع شالم فعلا لازم ندارم 

ببین پس اگه چیزی نخرم اعتبارم میپره دوباره خاستم فعال کنم فعال میکنن؟؟

ببین طلافروش آشنا دارم که حتی ازدم قسم میده فقط چجوری دقیقا قیمتو حساب کنم که ببینم سرم کلا نره

بیا توی این گروه t.me/+AhYOfGfJqlE1NWE0

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چرا لطفا عکس دومم میذارم وزنشم حساب کن ببین میارزه

اخه فکر میکنم تقلبی باشه آخه من طلا اینترنتی بخرم میترسم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن