2777
2789
عنوان

گرگان و گرگانی ها

562 بازدید | 33 پست

سلام 

گرگان و گرگانی ها چه ویژگی های شخصیتی دارن؟ 

قراره رای زندگی بریم گرگان اما هیچ دیدگاهی ازشون ندارم 

نمیدونم قراره چه شهری باشه، چه آدم هایی با چه ویژگی هایی داشته باشه 

میدونم آدم خوب و بد و فلان و بهمان همه جا هست، اصلا حرفم روی خوب و بد آدم ها نیست 

ویژگی شون چیه، مثلا جنوبی ها خون گرمن، فلان غذا بیشتر توو اون شهر سرو میشه، فلان رفتار زیاد دیده میشه، مثلا شیرازی ها اهل گشت و گذار هستن. این چیزا منظورمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کلاسی دانشگاهم گرگانی بود خیلی خوب بود 

راجع به شهر هم قشنگه از لحاظ گردشگری و ...

فقط می‌گفت یکم کوچیکه و مردم هم مذهبین 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

خانواده ی شوهر من گرگانی هستن و من از غرب کشور اومدم این جا ساکن شدم عالین مردمش در کل شهرش هم همین طور من حس غربت اصلاً ندارم.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اهل گشت و گذارن

خوشن 

زندگی رو هم سخت نمی گیرن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من گرگانی ام.بنظرم خیلی خونگرم و خوبن.البته ساکن تهرانم اصالتا گرگانی.گرگان شهر خیلی قشنگیه.

شمال کلا قشنگه ولی من تاحالا گرگان نرفتم 

نمیدونم چطوریه 

استرس گرفتم میترسم بریم پشیمون بشم 

هم کلاسی دانشگاهم گرگانی بود خیلی خوب بود راجع به شهر هم قشنگه از لحاظ گردشگری و ... فقط می‌گفت یکم ...

مذهبی چقدر مثلا؟ 

کلا چادری و اینا یا نه؟ 

بعد از اینا ن که به حجاب و پوشش بقیه هم گیر بدن؟ 

چون خیای شهرها مذهب نمایی زیاده و این خوب نیست 

دیدم خیلی خوشحال و طنزپردازن کلا شمالیا اهل رقص و خوشگذرونیمن همشونو مثل فیلم پایتخت میبینم

🤣🤣🤣 وای

اگر مثل پایتخت باشن که خوبه 

درست میگی اصلا به این بخش شاد بودن شمالی ها توجه نکرده بودم