2777
2789
عنوان

بچه ها ادمینی چ شکلیه⁉️

48 بازدید | 7 پست

کسی بلده ی توضیح مختصر و مفیدی بده خدا خبرتون بده اگ جواب نتونستم بدم فردا جوابتونو میدم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

عزیزم این خانومی ک گفتن تودیوارجوابگوباشی راجب ویلا واینا...کارش چطورع درسته یاالکیه

من رفتم پرسیدم گفت ک شماره تو بده من تو دیوار آگهی بزنم چون پول باید بدی ب اگهی درصورتی ک من رفتم دیدم اصلا پولی نبود گذاشتن اجاره ویلا...شماره مو ندادم مگ احمقم درسته خیلی ب کار احتیاج دارم ولی از طریق شماره من اگ اگهی کلا ه. برداری بزنن من چ غلطی میتونستم بکنم؟! بعد پام گیر بود حالا بیا و ثابت کن ک کلا هبردار نیستی نصف عمرم میرفت منم اعتماد نکردم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبع مث منی فهمیدی ...مسخرس فک کردع همه کم دارن

تو هم بهش درخواست دادی؟؟

خوبع مث منی فهمیدی ...مسخرس فک کردع همه کم دارن

والا ...بعد نمیدونم اسکرین شات داد از پیام ی نفر ک من ی نفرو پیدا کردم الان داره کار میکنه منم گفتم اره تو راس میگی