2777
2789
عنوان

حرم امام رضام هرکس دعایی داره بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 65 پست

چشم عزیزکم دعا کن خوب بشم مشکل گوارش شدید دارم براپسرمم دعا کن اوتیسم هست 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

انشالله حاجت روا بشی 💖

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به امام رضا سلامم رو برسون خیلی التماس دعا دارم. 😭😭😭😭

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

تروخدا دعا کن افکارم گناه نباشن از شر وسواس فکری رها بشم و خدا یه ازدواج خوب قسمتم کنه هر چه زودتر دیگه داره دیر میشه واقعا هر روزم شده غصه اسمم فرزانه س برای نیتت حمد میخونم عزیزم تروخدا منو یادت نره

خوش به سعادتت عزیزم 

خیلی التماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و سلامتی و آرامش خودم وعزیزانم ممنونم 🤲💔

بچه ام رو از دست دادم دعا کن قلبم زودتر آرام بگیره و دردهای جسمی و روحیم زودتر خوب بشه خیلی اذیتم🥺😭🖤

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی مونا ...

توروخدا مخصوص دعام کن

خیلی  ناراحتم،یعنی بچه حق ما نیست؟

دلم خیلی میسوزه

ای خدااااااااااا