2777
2789
مامانم همه ی شعرها و نامه هایی ک بااگ بهش داده رو نگهداشتهواقعا شعرهای خیلی قشنگی بوده حالا بابام از ...

چقدر جالب

من اون موقع دست خطم خوب نبود و خب به نظرم ضایع بود با اون دست خط نامه نوشتن برای همین نامه هارو رفیقم مینوشت و شعر هارو هم از جاهای مختلف پیدا میکردیم😄

بچه بودیم و غافل از همه چی

کاربر آقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ی جمله متنفرم💔🖤💔 عشقتون پایدار.....!)

عزیزم مطمئن باش خدا درستش میکنه من عاشق یکی  بودم اونم عاشق من بود منم ورداشتن به زور دادن به بکی دیگه و اون طرف که عاشق من بود شب عروسی من خود کشی کرد و فوت شد من سال ها بعد طلاق گرفتم. چند ماه بعد خدا یکی رو برام فرستاد عین عشق اولیم این گفتم بدونی خدا همه چیز را میبینه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

۱۴فکرکردم بچه بودم و الکی فاز عشق داشتم ، اما الان ک ۱۷ سالمه و هنوزم عاشق همونم💔

دقیقاا منم از زمانی که ۱۴، ۱۵ ساله بودم حس کردم یه حسی داره به وجود میاد،  قبلا کراش و اینا زیاد میزدم ولی این یکی فرق داشت، همه حسام فرق داشت، قلب موند میزد تو چشاش نمیتونستم زیاد نگاه کنم

گفتم میپره از سرت بابا مگه نشنیدی میگن عشقای نوجوونی دوونم ندارم

الانم ک ب این سن رسیدم نپرید که هیچ خیلی بیشترم شد

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

چقدر جالبمن اون موقع دست خطم خوب نبود و خب به نظرم ضایع بود با اون دست خط نامه نوشتن برای همین نامه ...

با اینکه جوون این دوره ام همیشه وقتی صحبتش میشه میگم کاش ما مال اون دوره بودیم چون عشقا واقعی بودن نگاه ها پاک بودن غیرت مردا و عفت زنا اصن همه چیزشون تکرار نشدنیه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
همیکنه ۶ ساله عشق اون طرف رو توی قلبت نگه داشتی و حالا به هردلیلی نتونستی بیرونش کنی از ذهن و قلبت ی ...

از 12 سالگیم عاشقش شدم🙂🥲حالا شده اکسم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

چندسالته الان؟منم همینم بیشترم شددد💔🙂

همسنتم

چه جالب هیچکس تاحالا ندیدم این‌طور حسمو زندگی کرده باشه باور کن به هرکی میگم نمیتونه درک کنه چی میکشم

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️