چند نفرید بنظرتون پوشاک و اجیل شیرینی و گز شکلات ومیوه واستون چند در میاد
واسمون هرسال درحد ۱۰ ۱۲ نفر مهمون میاد اجیل ۳ مغز و گز شیرینی وشکلات ومیوه بنظرتون چقدر درمیاد واسمون
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
همسایمون که میگه الکی میگیم مسافرتیم کسی نیاد خرج گرونه😆😆😆
مامان متم هرسالللللب هرساللللللللللل همینو میگه ولی درنهایت بیشترم خرج میکنه مامهمون واسمون نمیاد پادسال ۱۲ نفر اومدن امسال قهریم کمترم میشن
|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚• [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بخام ژل و بوتاکسمم برم بالای سی تومن میشه ولی امسال حوصله اشو ندارم شاید کلا با بیست تومن جمعش، ...
خب برو خیلی خوب که من اگ دید بازدید میرفتم فیشیال میرفتم ژل لبمو ترمیم میکردم مژه میکاستم ناخن هم شاین دار نود میزدم موهامم خرد میکردم ولی حیف هیچ جاااااا نمیرم
خب برو خیلی خوب که من اگ دید بازدید میرفتم فیشیال میرفتم ژل لبمو ترمیم میکردم مژه میکاستم ناخن هم شا ...
حوصله ام نمیاد تازه بینیمو عمل کردم کلا امسال یه جوریم فکر نکنم رنگ و مشم برم فقط یه کت و سارافون دیدم اونو واسه خودم میخام بگیرم البته همیشه واسه پسرم خرید کاااامل می کنم.انگار دلم خوش نیست