دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1811 عنوان خدا هیچ وقت واسم خوب نمیخاد 108 بازدید | 10 پست اونم مثل همه دشمنامه من نا امید شدم تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼 1403/11/12 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
benitaam9863 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2880 خود آیه قرآنه که خدا گفته من برای هیچ بنده ای نه بدی میخام و نه بهش بدی و ظلم میکنم این خود انسان ها هستن که به خودشون ظلم میکنن چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1811 خود آیه قرآنه که خدا گفته من برای هیچ بنده ای نه بدی میخام و نه بهش بدی و ظلم میکنم این خود انسان ها ... پس الکیه چون واسه من بد خاست بد تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1811 منم همیشه اینجوریم تو اطراف من النازا و زهراها خوشبختن 😂 تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1811 چیشده گل مگه هیچ وقت خبر خوبیم بود از زندگی لجن زار من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼
_الناز۸۸۸ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1530 تو اطراف من النازا و زهراها خوشبختن 😂 هییی کاش الناز میبودم پس اسمم یه چیز دیگس
benitaam9863 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2880 پس الکیه چون واسه من بد خاست بد عشقم قرآنه هانه حرف آخونده نه چیزی خود خود خدا گفتهمیدونی گاها دلم برای خدا بدجور میسوزهچون منم قبلا کم آوردنی دیواری کوتاهتر از دیوار خدا پیدا نمیکردمدر حالیکه خدا اونور قضیه رو که ما نمیبینیم و ازش خبر نداریم رو هم میبینه چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟
دردانه_گل_بهشتی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 1811 عشقم قرآنه هانه حرف آخونده نه چیزی خود خود خدا گفتهمیدونی گاها دلم برای خدا بدجور میسوزهچون منم قبلا ... من چیکار به اخوند دارم گفتی تو قران گفته خدا بد نمیخاد در حالیکه واسه من بد خاسته مثال میزنم وقتی بچه ای ناقص بدنیا میاد خدا از اول براش بد میخاد تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼