2777
2789
عنوان

خدا هیچ وقت واسم خوب نمیخاد

108 بازدید | 10 پست

اونم مثل همه دشمنامه من نا امید شدم 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود آیه قرآنه که خدا گفته من برای هیچ بنده ای نه بدی میخام و نه بهش بدی و ظلم میکنم این خود انسان ها هستن که به خودشون ظلم میکنن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

خود آیه قرآنه که خدا گفته من برای هیچ بنده ای نه بدی میخام و نه بهش بدی و ظلم میکنم این خود انسان ها ...

پس الکیه چون واسه من بد خاست بد

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

منم همیشه اینجوریم

تو اطراف من النازا و زهراها خوشبختن 😂

چیشده گل

مگه هیچ وقت خبر خوبیم بود از زندگی لجن زار من

پس الکیه چون واسه من بد خاست بد

عشقم قرآنه ها

نه حرف آخونده نه چیزی خود خود خدا گفته

میدونی گاها دلم برای خدا بدجور میسوزه

چون منم قبلا کم آوردنی دیواری کوتاهتر از دیوار خدا پیدا نمیکردم

در حالیکه خدا اونور قضیه رو که ما نمیبینیم و ازش خبر نداریم رو هم میبینه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

عشقم قرآنه هانه حرف آخونده نه چیزی خود خود خدا گفتهمیدونی گاها دلم برای خدا بدجور میسوزهچون منم قبلا ...

من چیکار به اخوند دارم 

گفتی تو قران گفته خدا بد نمیخاد در حالیکه واسه من بد خاسته مثال میزنم وقتی بچه ای ناقص بدنیا میاد خدا از اول براش بد میخاد