2777
2789

من با داداشام به تازگی یعنی حدودا چند ماهی باشه سرسنگین شدم تو یک سریع مسائل

میدونین من هیچ مشکلی با عشق و عاشقیشون ندارم برعکس خوشحالم میشم وقتی بدونم با یک دختری حالش خوبه و خوشحاله ولی نه دیگه بعد کات کردن بعد یک هفته با یکی دیگه باز کات و یکی دیگه

یکیشون اینجوریه اون یکی دیگه در لحظه با هزار نفری در ارتباطه

من خیلی وقته که بهشون اصلا یک ذره هم اعتمادی ندارم تو هر مسئله‌ای 

بقول خودشون غیرتین فکر کنن اون دختری که باهاشه یک روز یک پسری با خواهر خودش باشه

یکیشون الان بخاطر رفتار من بهم کم نگاه میکنه و نادیدم میگیره منم خیلی ناراحت که اینجوری داره میشه ولی واقعا حق دارم

سنشون ٢٣ و ٢٨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز فکر نمیکنی بیش از اندازه تو زندگی برادرات دخالت میکنی؟! واقعا ارتباطی بهت نداره این مسائل

من دخالتی نکردم خودشون تا چند ماه پیش با رلشون میفتیم بیرون سه نفری 

عزیز فکر نمیکنی بیش از اندازه تو زندگی برادرات دخالت میکنی؟! واقعا ارتباطی بهت نداره این مسائل

و میگم من مشکلی ندارم با رابطه‌هاشون اصلا با کل زنا باشن ولی دیگه حق اینو ندارن غیرتی داشته باشن برای من

من دخالتی نکردم خودشون تا چند ماه پیش با رلشون میفتیم بیرون سه نفری

شما رابطه خواهر برادری خودتو به خاطر مسائل شخصی برادرهات خراب کردی  

خودتون نوشتید بخاطر رفتار من این اتفاق افتاده 

اگه دوست نداری باهاشون بری بیرون ایرادی نداره حق شماست 

شما رابطه خواهر برادری خودتو به خاطر مسائل شخصی برادرهات خراب کردی خودتون نوشتید بخاطر رفتار من این ...

خب دیگ منم دارم میگم الان فکر کنن خودشون که با اون دختر در ارتباطن یک روز داداشش بفهمه ناراحت نمیشه؟ و همین اتفاق برای من بیوفته 

مثلا همون دختر خواهر خودش باشه با وجود غیرتی بودنش 

خب دیگ منم دارم میگم الان فکر کنن خودشون که با اون دختر در ارتباطن یک روز داداشش بفهمه ناراحت نمیشه؟ ...

عزیزم شما سنت خیلی کمه دوستانه بهت میگم زیر 22 سال با کسی وارد ارتباط نشو بعد از اونم باید مدیریتش کنی انتظار همراهی از برادرات نداشته باش از حقتم کوتاه نیا البته

اگه احیانا به شما گیر میدن به اصطلاح ایراد از والدین شماست که اجازه میدن

در کل بدون بیشتر خانواده های ایرانی همینن بزرگتر که شدی میتونی سکرت کارت رو پیش ببری اما با آدم درست