2777
2789
عنوان

پماد ترمیمی بعد از کشیدن بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 33 پست
وای اگه ردش بمونه که خیلی بده خوب بعضی پوستا بد زخمن

نه هیچ کدوم از مریضا بخیه هاشون ردش نمونده بود اتفاقاً یکی از دوستامم میگفت چرا پماد نداده .دکترم گفت نیاز نیس همون قرص کافیه پماد خرج اضافس

نه هیچ کدوم از مریضا بخیه هاشون ردش نمونده بود اتفاقاً یکی از دوستامم میگفت چرا پماد نداده .دکترم گف ...

بنظرت الان من پماد بخیه مو تا ۱۰روز دیگه بزنم  جای بخیه هایی که کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقبت ک همون میگفت غذا هارو رعایت کنم و خوابیدنمو و قرص آناهیل و شستشوی صحیح بدم بینیمو .همون خودمم ...

دکتر منم ب من نداده.بخیه از وسط داشتی فقط؟یا پره ها هم برش خورده؟

اسی تو چطور؟؟

عزیزم درمورد شستشوی صحیح توضیح میدی؟

دکتر منم ب من نداده.بخیه از وسط داشتی فقط؟یا پره ها هم برش خورده؟اسی تو چطور؟؟عزیزم درمورد شستشوی صح ...

اره بابا بینی من کلا زیرش پر بخیه بود پره هاشم داشت.

شستشو خیلی مهمه باید سرنگو کلا خالی کنی داخلش با فشار ک از دهن و اون یکی سوراخ بینی خالی بشه .خیییلی بدم میاد از شستشو 😫

اره بابا بینی من کلا زیرش پر بخیه بود پره هاشم داشت.شستشو خیلی مهمه باید سرنگو کلا خالی کنی داخلش با ...

من ک الان ۲۰روزه عمل کردم تا حالا دوبار گلو درد شدم.فک کن بینیم تنفس عالی ندارم از دهنم ک خشک میشه.گلو دردم اضافه شده.شما چند وقته عمل کردی؟

من ک الان ۲۰روزه عمل کردم تا حالا دوبار گلو درد شدم.فک کن بینیم تنفس عالی ندارم از دهنم ک خشک میشه.گ ...

داخل بینیت چیزی حس میکنی هست؟

مثلا جوریه ک یکی دستشو بزاره دهت نتونی از بینی نفس بکشی؟

من ۴۰روزه دقیقا