2777
2789
عنوان

باز دلم گرفت

102 بازدید | 18 پست

نمیدونم چرا شب که میشه دلم میگیره بغض گلومو فشار میده چشمام اشکی میشن🙂🙂🙂🙂

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

منم😔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منمخودتو با یه چیزی مشغول کنبرو فیلم ببین

حوصله هیچی ندارمممم میخوام کپه مرگمو بزارم نمیتونم

تهوع و ویار حاملگی کوفتی روانیم کردن اتیش بگیره دوماهه یه لحظه اروم نداشتم خدا منو مرگ بده راحتشم از ...

واییی قشنگمممم خیلییی مبارکهه وقتی به دنیا بیاریش از همه ی این حرفات پشیمون میشی

واییی قشنگمممم خیلییی مبارکهه وقتی به دنیا بیاریش از همه ی این حرفات پشیمون میشی

انقد زجر کشیدم که فقط گریه میکنم و میگم کاش بمیرم تموم نمیشه راحت شم هر چی بدبختیه واسه خانماس اه گند بزنن این زندگی رو 

حمد خوندم برات گلمخوبی

ممنونم عزیز دلم منم حالم خوب نیس فقط از خدا میخوام اینبار برام بشه خسته شدم دیگ 😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

تهوع و ویار حاملگی کوفتی روانیم کردن اتیش بگیره دوماهه یه لحظه اروم نداشتم خدا منو مرگ بده راحتشم از ...

سه ماهه بعدش  تموم میشه منم همینم تازه هزارتا امپول قرص اینا روزانه میزنم جای سالم نداره بدنم اخرش نمیدونم توکلم بخداس فقط