2777
2789
عنوان

‏قِسمت نبود

204 بازدید | 16 پست

قسمت نبود...

پاسخى به تمام ذوقهايی كه زود كور شد...😌🙂‍↔️

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در انتهای نامه‌اش نوشت:من هنوز هم با قسمت و تقدیری که مرا به تو نرساند، کنار نیامدم🙂.

چقدر قشنگ نوشتی.

قسمت چی هست اصلا

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیخوام شعار بدم اما نذارین کور بشه

بعضی وقت ها کور میشه یعنی اکثرا 

فک کنم ذوق همه کور شده که دنیا اینقدر یخی شده

چقدر قشنگ نوشتی.قسمت چی هست اصلا

قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم 

یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش

جمله ای برای خالی کردن خودمون مثل دروغ مصلحتی میمونه

قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش

قسمت چیزیه که من متنفرم از شنیدنش نه تنها آرومم نمیکنه 

بلکه دلم میخواد سرم به کوبم تو دیوار به خاطر بی منطق بودن این حرف

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

قسمت چیزیه که من متنفرم از شنیدنش نه تنها آرومم نمیکنه بلکه دلم میخواد سرم به کوبم تو دیوار به خاطر ...

دقیقا یک حرف مزخرفه که حالت دلداری داره

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.