پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 عنوان قِسمت نبود 227 بازدید | 16 پست قسمت نبود...پاسخى به تمام ذوقهايی كه زود كور شد...😌🙂↔️ وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه! 1403/11/11 | 23:01 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 نه کور نباید بشه میشه متاسفانه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6475 در انتهای نامهاش نوشت:من هنوز هم با قسمت و تقدیری که مرا به تو نرساند، کنار نیامدم🙂. « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 در انتهای نامهاش نوشت:من هنوز هم با قسمت و تقدیری که مرا به تو نرساند، کنار نیامدم🙂. چقدر قشنگ نوشتی.قسمت چی هست اصلا وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 نمیخوام شعار بدم اما نذارین کور بشه بعضی وقت ها کور میشه یعنی اکثرا فک کنم ذوق همه کور شده که دنیا اینقدر یخی شده وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6475 چقدر قشنگ نوشتی.قسمت چی هست اصلا قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش جمله ای برای خالی کردن خودمون مثل دروغ مصلحتی میمونه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
kimchi79 عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7647 قسمت جمله اییه که درجواب کاراهایی که انجام نشد میگیم یکجورایی خودمونو خالی میکنیم باهاش قسمت چیزیه که من متنفرم از شنیدنش نه تنها آرومم نمیکنه بلکه دلم میخواد سرم به کوبم تو دیوار به خاطر بی منطق بودن این حرف .
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6475 جمله ای برای خالی کردن خودمون مثل دروغ مصلحتی میمونه دقیقا💔 « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6475 قسمت چیزیه که من متنفرم از شنیدنش نه تنها آرومم نمیکنه بلکه دلم میخواد سرم به کوبم تو دیوار به خاطر ... دقیقا یک حرف مزخرفه که حالت دلداری داره « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »