2777
2789
مرسی عزیزممممم حقیقتا اولش به شدت وحشت کردم چون من تقریبا دفعه اولم بود ک میذاشتم فک کردم اغراق شده ...

نه خوبه ببین شما چشمات درشته ماشالا 🌹 بهت میاد ولی ولی از این بلند تر دیگه نزار کوتاه تر میشه ولی بلند تر نزار،  تو الان خیلی خوب شدی بهت میاد خیالت راحت 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مرسی 🥲❤️

خیلی بهت میاد❤️🌟

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نه خوبه ببین شما چشمات درشته ماشالا 🌹 بهت میاد ولی ولی از این بلند تر دیگه نزار کوتاه تر میشه ولی ب ...

مرسی عزیزممممم 

آره حواسم هست خودمم دلم نمیخواد بلند تر چون واقعا مصنوعی میشه بدم میاد 

ممنونم ازتون❤️

یاد مژه های معلم پسرم افتادم🤣🤣🤣آخه چرا تو سن معلم پسرم مژه میکارن واقعا؟سنش بالاس

منم مژه کاشتم خوشم نیومد

ولی یه روز خودتم به اون سن میرسی 

ایشون خانمه دیگه دوست داره زیبا باشه

حالا معلمه چند سالشه ؟

یاد مژه های معلم پسرم افتادم🤣🤣🤣آخه چرا تو سن معلم پسرم مژه میکارن واقعا؟سنش بالاس

مدرسه پسر من سالن مده. مژه ها که خرمن گیسو. ناخن ها که جادوگر شهر از. دماغا که نوکش داره میخوره به سقف. لبا سه متر از خودشون جلوتر. چخبره آخه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏