2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانهدر صورتی ک اصلش واسه شهر خودمونه 🫠🤣

مازنی هستی؟ 

من آنقدر دیدیم یه بلاگر شمالی درست میکنه ، دلم خواست درست کنم بخورم ، گفتم از شما بپرسم خوشمزه هست؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مازنی هستی؟ من آنقدر دیدیم یه بلاگر شمالی درست میکنه ، دلم خواست درست کنم بخورم ، گفتم از شما بپرسم ...

من مازندارانی نیستم ولی برنج نباشه انگار هیچی نخوردم

من مازندارانی نیستم ولی برنج نباشه انگار هیچی نخوردم

با شما نبودم گلم😄

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

مازنی هستی؟ من آنقدر دیدیم یه بلاگر شمالی درست میکنه ، دلم خواست درست کنم بخورم ، گفتم از شما بپرسم ...

اره این غذا واسه آمله اصل اصلش منم آملیم 

از نظر همه خوش مزس درست کن امتحانش ضرر نداره 

من خیلی بد غذام اصن نمیخورم بیشتر غذاهارو ..

-تعلیق

چی میخوری که زیاد گنشت نمیشه؟

فقط دارم گرسنگی رو تحمل میکنم باید گرسنه باشی تا لاغر بشی..صبح ها میوه میخورم..بعدش چای و دوتا خرما.‌..تا ظهر‌‌...نهار نمیخورم..گرسنه باشم یا میوه یا چای و خرما میخورم.‌.صبر میکنم موقع شام با همسرم و بچه ها شام میخورم ولی کم..اگه غذا نونی درست کنم خودم نون نمیخورم..چون نون کلا برای معدم ضرر داره.همش دل درد میگرفتم.سنگین میشدم.یا رفلاکس معده میگرفتم.الان سبکم‌‌..فقط روزای تعطیل که همسرم خونس صبحانه و نهار رو میخورم ولی رعایت میکنم..دیگه مجبورم..شکمم واقعا اذیتم میکنه باید کوچیک بشه

...