2777
2789
عنوان

اونایی ک با راه حل پسردارشدن لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 206121 بازدید | 168 پست
عزیز دلم من تو اقدامم نبودم اتفاقی باردار شدم پسر شد اول باید خدا بخاد.دوم من خیلی گرمی میخوردم .زمس ...

سلام من خودمم گرمي خورم موز و خرما معجون شيره انگور 

خود انگور كنجد و ...اولين بار كه باردار شدم علايم پسر داشتم ولي نفهميديم چي بود سقط شد الان باز تو اقداميم با روش اي يو اي بدون تعيين جنسيت بنظرت پسر ميشه؟

بعدشم ورزش رحم رو گرم ميكنه؟راستي پريوداتون منظم بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودمم گرمي خورم موز و خرما معجون شيره انگور  خود انگور كنجد و ...اولين بار كه باردار ش ...

عزیز،دلم من وان زندگی میکنم.این شهر توی زمستان دماش تا منفی پونزده درجه میاد پایین.من چای زنجفیل میخوردم و دارچین توش دوتا هل مینداختم.هرغذایی میخوردم تند میپختم گرم بشم.لبنیات اصلا نمیخوردم ولی اگه مثلا هوش شیر میکردم شیره انگور عسل یا دارچین می ریختم داخلش.حتی داخل ماست هم دارچین استفاده میکردم بسیار کم زیاد ن.پلو درست کردن توش زیره میریختم.بحدی گرمی مصرف کزدم تموم بدنم جوش میزد.پریودم منظم بود.من حس میکنم روز تخمک گذاری کاندوم پاره شد .چون نی نی قبلیم دختر بود همه گفتن قبل تخمک گذاری باید باشه اقدام.سه روز یا دوروز قبل اقدام کردم باردار شدم دختر هم بود ولی متاسفانه بهشتی شد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
عزیز،دلم من وان زندگی میکنم.این شهر توی زمستان دماش تا منفی پونزده درجه میاد پایین.من چای زنجفیل میخ ...

سلام ،منم يكي رو سال پيش سقت كردم حسم ميگفت دختره ولي از تمام علايمم پسر ميباريد ولي نفهميديم چي بود، من همه عمه هام اينا پسرزا هستن يكي من دخترم طرف شوهري هم همينطور ولي بنظرم قليايي بودن بدن خيلي تاثيير داره تو زمان لقاح حالا تو اقدام اي يو اي هستم برام دعا كنين هم بگيره هم سالم باشه اگه هم بشه جنسيت موردعلاقم باشه بقول شاعر خدايا چنان كن سرانجام كار تو خشنود باشي و مارستگار

الهام نجاتیان  دستوراشم ارسال میکنه واسه شهرهای دیگه  من چند نفرو دیدم رفتن نتیجه گرفتن& ...

ببخشید من چطوری میتونم ازش دستور بگیرم؟پیجی یا سایتی دارن؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
درخواستمو قبول کن چشم

عزیزم میشه شماره این دکتر رو برام بفرستی لطفا.

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
نمیدونم چقدر درسته ولی من سه بار باردار شدم هر سه پسر شد البته برام نموندن من با کیت تخمک گذاری روزش ...

ببخشين ميشه بگين چطوري ميتونم ازكيت استفاده كنم؟؟؟؟ممنون ميشم عزيزم راهنماييم كني

ما کلا ژنمون دخترزاست فک کنم  ۸ خواهریم  همه خواهرامم بجز یکیش دختر دارن  دگ خ رو ...

سلام. من تاپیکتون دنبال کردم. میخواستم بدونم پسردار شدین؟ از چه روش هایی استفاده کردین؟؟ ممنون  میشم اکه جواب بدین