2777
2789
عنوان

اونایی ک با راه حل پسردارشدن لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 206121 بازدید | 168 پست
دوستان سلام.ی سوال دارم توروخدا جواب بدین من۱۷ماهه پیش پری شدم و از۸ ام پری اقدام داشتم.۳یا۴روز ...

عزبزم ی تست بزن خیالت راحت میشه 

احتمالش هس چون علائم بارداریه 

من اوایل ی سره خوابالو بودم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز اگه واقعا دلت پسر میخواد برو یه روش مطمئن انجام بده چون اگر رژیم بگیری و هرکاری کنی باز دختر بشه با این تعریفی که از اطرافیانت کردی هم خودت سر خورده میشی هم اطرافیانت زبونشون درازتر میشه هم اون طفل معصوم از الان مهر زیادی رو پیشونیش میخوره به همه بگو ما دلمون دختر میخاست خدا دوتاشو بهم داده همین کافیه بگو علاقه ای به داشتن پسر ندارم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
الان زود نیس تست بزنم؟؟؟ینی جواب میده. راستی شب بزنم اشکال داره؟؟؟

شبم‌میتونی بزنی ولی با ادرار اول صب بهتره 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
استارتر عزیز اگه واقعا دلت پسر میخواد برو یه روش مطمئن انجام بده چون اگر رژیم بگیری و هرکاری کنی باز ...

من خیلیا رو دیدم دوتا دختر داشتن سومی هم دختر شده با وجود رژیم دقیقی که داشتن واسه پسر دار شدن

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من خودم دوتا دختر دارم و هزار بار خدا روشاکرم و میگم بسه ولی بعدها اگه بازم بچه خواستم میسپارم به خدا هر چی صلاحمه بهم بده واقعا بزرگ کردن بچه تو این جامعه سخته مخصوصا پسر که از یه سنی به بعد دیگه تو خونه نمیمونه و میره پی کارای خودش باز دختر راحت تره تا پسر و دلسوزتره 

الان زود نیس تست بزنم؟؟؟ینی جواب میده. راستی شب بزنم اشکال داره؟؟؟

اگه علایم به این زودی اومده یعنی لقاح زود انجام شده..بیبی بزن..ولی وقتی بزن که حداقل 4 5 ساعت مثانه ت خالی نشه و مایعات هم نخور که ادرارت غلیظ بشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
شماهم سینه دردتون نسبت ب ماهای قبل زودتر درد گرفت.این ماه من خیلی زود سینه درد گرفتم.نسبت ب درد سینه ...

اره ولی خب پریودیم منظم‌نبود اصلا نزدیک دوماه پریود نشدم اصلا دیدم خیلی حالت تهوع دارم و اصلا از بو شوهرم‌بدم میاد تست زدم دیدم مثبت شد  چند روزبعد رفتم سونو ۹ هفته باردار بودم و قلبشم تشکیل شده بود خخخخ هزاربار شکر 

اگه علایم به این زودی اومده یعنی لقاح زود انجام شده..بیبی بزن..ولی وقتی بزن که حداقل 4 5 ساعت مثانه ...

اهان.پس تست میگیرم و صب میزنم ک دقیق تر باشه.توروخدا برام دعا کنید+بشه

اره ولی خب پریودیم منظم‌نبود اصلا نزدیک دوماه پریود نشدم اصلا دیدم خیلی حالت تهوع دارم و اصلا از بو ...

من پریدم قبل از اقدام منظم بود ولی تو اقدام نامنظم شده.بود.

خداروشکر ک نینی داری توروخدا منم دعا کن ک این ماه نینی داشته باشم

اهان.پس تست میگیرم و صب میزنم ک دقیق تر باشه.توروخدا برام دعا کنید+بشه

ان شالله میشه بنظرم هرچی انتظار بکشی سختتره بیخیال باشی خیلی بهتره

ان شالله میشه بنظرم هرچی انتظار بکشی سختتره بیخیال باشی خیلی بهتره

اره منم این ماه بیخیال بودم ولی هرچی ب موعد پری تزدیک میشم ناخداگاه استرس میگیرم.۶ماهه منتظرم.

خودم خیلی احتمال میدم ک باردار باشم انشالله ک همینطوره

راه حل صد در صد آی وی اف هست. ولی باور کن به تغذیه ربط نداره چون من چند ماه کارتون کارتون دوغ میخوردم. در صورتیکه دوغ سردی هست. ولی نی نیم پسره . ولی خالم با جوش شیرین و روز تخمک گذاری پسردار شد.

راستی من همیشه صبح به صبح یه قاشق تخم کتان رو با عسل میخوردم و خیلی شیره خرما با ارده دوست دارم صبحونه ها با هم قاطیشون میکنم میخورم. نمیدونم از اونه یا نه 🤔

ولی کلا به این نتیجه رسیدم تا خدا نخواد نمیشه چون خودم خیلی لبنیات میخوردم که شنیده بودم جتسیت رو دختر میکنه

راه حل صد در صد آی وی اف هست. ولی باور کن به تغذیه ربط نداره چون من چند ماه کارتون کارتون دوغ میخورد ...

شیره خرما و ارده خیلییی گرمه سردی شیرو خنثی میکنه😁

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐