2777
2789
عنوان

جاری عوضیم پسرمو کتک زده😭😭😭

1618 بازدید | 79 پست

پسرم  رو دو ساعت گذاشتم خونه برادر شوهرم که برم بیرون جایی کار داشتم وقتی اومدم دنبالش دیدم داره گریه میکنه پرسیدم چی شده چه خبره جاریم گفت که بچت پی پی کرد روی مبل ها منم باهاش دعوا کردم و زدمش وقتی تو تربیت یاد بچت نمیدی یکی دیگه بهش یاد میده

منم ریدم به جاریم و اومدم خونه

پسرم خیلی کوچیکه فقط ۵ سالشه آخه پی پی بچه ۵ ساله که کثیف نیست مگه چیکار کرد بچم که الکی کتکش زد زنیکه چش سفید😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیپی بچه ۵ ساله کثیف نیست؟؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

تاپیکت مثل این پست های پرسش پاسخ اینستاس ک فقط دنبال ویو و کامنتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس