2777
2789

سلام خانمها من هفته ۱۹ بارداری هستم و هفته پیش سونو انومالی دادم و خداروشکر همه چی خوب بود و دکترم برای ۲۲ هفته بهم نوبت داده،حالا من قبل این تکوناشو مثله حالت نفخ گاهی متوجه میشدم اما الان بیشتر انگار گاهی یه ویبره کوچیک میزنه و گاهی هم اصلا نمیزنه این باعث میشه من همش نگران باشم و استرس بگیرم اینا طبیعیه؟چرا گاهی هیچ تکونی متوجه نمیشم؟دلم میخواد هر روز برم صدای قلبشو بشنوم از اینکه انقدر نگرانم خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که 32 هفته هستم هم هر روز يک مدلي بچم تکون ميخوره. گاهي ويبره گاهي لگد گاهي جابجايي گاهي مثل حباب. خلاصه که فرق مي‌کنه. تازه تکون‌هاش در روزهاي مختلف هم کم و زياد ميشه. يک روز از صبح در حال کوبيدن هست. يک روز از صبح تا شب چند تا تکون کوچيک. بيخودي به خودت استرس نده. ني‌ني سالمه سالمه.

من الان تو هفته ۲۱ ام تکوناشو به ندرت حس میکنم. جفتت چطوریه؟

جفتم قدامیه قبلا که نبض بود سمت راست شکمم بالا بود اما الا پایین شکمم گاهی حس میکنم،هر کاری میکنم نگران نباشم نمیشه همسرم از خودم بدتره تا میپرسه تکون خورد میگم نه میگه پاشو بریم بیمارستان☹

جفتم قدامیه قبلا که نبض بود سمت راست شکمم بالا بود اما الا پایین شکمم گاهی حس میکنم،هر کاری میکنم نگ ...

عزیزم چ خبره از الان نگران تکوناشی.یادمه منم مث شما بودم الان اصن تکون خوردناش مهم نیس انقد ب خودت استرس وارد نکن مامان گلی😍😍از هفته ۲۸ ب اونور باید تکوناشو چک کنی.از بارداریت لذت ببر.نینی حالش خوبه😊😊

همسرم و پسرم عااااشقتوووونم  

عزیزم دختر منم اون اوایل اونطوری بود الانم توجه کردم جاهای پر سر و صدا باشم زیاد وول میخوره تنها باشم کم و بیش

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

واي ياد بارداري اولم افتادم تو ماه آخر ١٠-١٥ بار رفتم صداي قلب جنينو شنيدم😆

خيلي ترسو بودم تا تكون نميخورد بدو ميرفتم بيمارستان

نوار قلب نوزاد ميگرفتن بعد يهو تكوناش زياد ميشد انگار بخاطر استرسم بود