2777
2789

من انجام دادم و انجام میدم مشکل من آندومتریوزه بیماری من مقاومه و راحت جواب نمیده ولی بدن تا بدن فرق داره واسه خیلیا جواب میده مخصوصا تنبلی تخمدان ها

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من انجام دادم و انجام میدم مشکل من آندومتریوزه بیماری من مقاومه و راحت جواب نمیده ولی بدن تا بدن فرق ...

براتون اثری داشته با کدوم ماما بودین؟ 

منم ی روز مادر میشم مطمئنم 🥹💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی و کمی ذخیره کم در کل بهتره بگم تخمکام بی کیفیت هستن یکبار ای یو آی کردم ک نشد

بنظر من مااما کاظمی خوبه کارش نسبت به بقیه

چندوقته انجام میدینهزینش چقدر شد

من از پارسال دوره برداشتم دو تا دوره پنج ماه یکبار ۴۰۰ یکبار ۳۵۰ پرداخت کردم

ولی هر ماما هزینش فرق میکنه گلم

من از پارسال دوره برداشتم دو تا دوره پنج ماه یکبار ۴۰۰ یکبار ۳۵۰ پرداخت کردمولی هر ماما هزینش فرق می ...

مرسی عزیزم شما مشکل بارداری دارید؟ 

باید سرچ کنممن م نطرم ماما یاسمن و ماما کوتر بود ولی بازم باید تحقیق کنم انگار

من همشونو نمی‌شناسم این بنده خدا رو دیدم زیاد فعاله 

حالا شاید اونایی شما میگید هم خوب باشه

ولی حتما انجام بده اصلا سبک روی تنبلی تخمدان و ذخیره پایین خیلی تاثیرش بیشتره تا مشکل من

من همشونو نمی‌شناسم این بنده خدا رو دیدم زیاد فعاله حالا شاید اونایی شما میگید هم خوب باشهولی حتما ا ...

انشالله که زود زود خوب بشی عزیزم خبر خوبیت بگی بهم زود