2821
2789

ارههه منن

البته پنج سال پیش

کمر و شکم رو بشدت لاغر میکنه و کمر باریک میشه و قد رو کشیده تر نشون میده اگه هم تو سن رشد باشی قدت رو بلند تر میکنه .

البته افتادگی تخمدان نباید داشته باشی 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مدت طناب میزدین ؟

هر عصر حدود 100تا و بیشتر ب مدت 2.3سال اتفاقا توی سن رشد بودم ن لاغرتر شدم نه کشیده یکسانتم ب قدم اضافه نشد

ممکنه برای بقیه نتیجه بخش بوده باشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چقدر عالی من خیلی اعتماد ب نفسم پایین اومده همه اضافه وزنم تو رون و پهلو هامه 😮‍💨بعد چند وقت کم کر ...

من ۲۲مرداد سال ۹۹ رژیم گرفتم اسفند ۹۹ ب وزن دلخواهم رسیدم ولی پام شکست دیگه ورزش و رژیمو گذاشتم کنار دوباره تا ۷۲ رفتم ولی باز تصمیم گرفتم ک باز لاغر شم و خودمو فقط با رژیم و ورزش سبک بعد یکسال تا ۵۹کیلو رسوندم

چندمین کاربریمه.تورو خدا دیگه الکی تعلیق نکنید😭😂😂

من ۲۲مرداد سال ۹۹ رژیم گرفتم اسفند ۹۹ ب وزن دلخواهم رسیدم ولی پام شکست دیگه ورزش و رژیمو گذاشتم کنار ...

چقدر خوب منم تازه رژیم فستینگ رو شروع کم همراه با پیلاتس و طناب دوست دارم تا عید ۴ یا۵ کیلو کم کنم 

💔

درسته ، بعد چند وقت روتون اثر گذاشت؟

من 7ماه  مداوم هر روز طناب میزدم همراه با رژیم .

رژیمم = چای سبز حتما میخوردم یک یا دو لیوان در روز بدون قند .

تمام محصولات بیرونی و سوپری و اماده مثل غذاهای بیرون حتا کباب و پلو خورشت حذف و حتا کیک و شیرینی و دوغ و ... هرچی که بشه اماده از سوپر مارکت خرید و خورد رو حذف کرده بودم .

نوشیدنی فقط آب و چای سبز بود .  برنج میخوردم نون و گوشت و مرغ و گوجه و ... هم میخوردم  حجم پایین فقط وگرنه چیزهای خونگی رو حذف نکردم به هیچ عنوان . اگه هوس شیرینی میکردم خرما میخوردم فقط اونم نهایت دوتا دونه در روز نه بیشتر . سبوس برنج و مغزیجات هم گاهی اوقات میخوردم . شیر چندباری مصرف کردم شیر با خرما به عنوان شام که نتیجه برعکس گرفتم و چاق شدم نمیدونم دلیلش چی بود برای همین شیر هم حذف کردم .

سبزیجات زیاد استفاده میکردم مخصوصا کوکو سبزی واسفناج تو خونه اسفناج فریزر میزاشتم اگه یه وقت مادرم یه چیزی درست میکرد که رژیمی نبود همون اسفناج رو تفت میدادم بدون روغن تا آبش کشیده بشه بعد یکم روغن میخریتم و یدونه تخم مرغ میشکوندم  و چند تا تخم انار ومیخوردم با نون.

طناب هم هر روز  اول از روزی پنج تا دونه شروع کردم چون اصلا طناب زدن بلد نبودم . و طناب و انداخته بودم وسط اتاقم . هروقت میرفتم اتاقم چشمم به طنابه میخورد طناب میزدم . شاید اون اولا در روز 8بار میرفتم تو اتاق و هر بار 5تا دونه میزدم فقط .

کم کم که حرفه ای تر شدم هر روز 500 تا دونه میزدم حالا یا 500تارو سه قسمت میکردم یا دو قسمت و دوتا 250تایی میزدم یکی مثلا صبح یکی هم  غروب .

و اینکه روزی 30دقیقه تا 40دقیقه پیاده روی هم داشتم . همه اینا باعث شد که من در طول 7ماه 17کیلو کم کنم . 

و از وزن 76 برسم به 59  و خب کاهش وزنم با توجه به 7ماه کاملا مناسب بود و استاندارد چون تقریبا هر ماه 2کیلو و خورده ای کم کردم. دچار ریزش مو هم نشدم چون برنج و نون رو حذف نکرده بودم و سبوس برنج هم میخوردم .

و اینکه کالری شماری هم انجام میدادم برای لاغری  که از برنامه بشقاب استفاده کرده بودم و راضی بودم

البته این برای خیلیی گذشته بود 

من 7ماه مداوم هر روز طناب میزدم همراه با رژیم .رژیمم = چای سبز حتما میخوردم یک یا دو لیوان در روز ب ...

کباب و پلو خورشت خونگی رو میخوردما .

منظورم این بود که کباب و پولو خورشت بیرون رو اصلا نمیخوردم کلا هیچی از بیرون نمیخوردم از  بیرون فقط ماده اولیه میخریدم و غذاهام همه خونگی بود که یه جور رژیمم میشه گفت  رژیم سالم خوری بود .

راستی میوه هم زیاد مصرف نمیکردم . چون رو من باعث چاقیم میشد