2777
2789
عنوان

بزرگترین حسرت زندگیتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منموقتی یادم میاد به جای درس خوندن چجوری وقتمو تلف میکردم فقط با تیکه تیکه کردن خودم آروم میشم

به قدری پشیمونم که دوست دارم تک به تک برم پیش اونایی که کنکور براشون مهمه و بگم ببیننننن این حال و روز منه توروخدا بخون 

میشه 

حسرت همه چی ب دلم موند واقعا ...

از بچگی فقر و فلاکت 

پدرومادر معتاد 

درس هم ک تو محیط متشنج و افسردگی ک ما داشتیم غیر ممکن بود بشه خوند .

ب عشقم نرسیدن 

ازدواج با ی ادمی ک هیچوقت نتونستم عاشقش بشم 

حسرت گرفتن عقد و عروسی 

حسرت رفتن خونه پدرومادر 

حسرت احترام و عزت از اطرافیان 

حسرت مادرشدن 😭🖤 

کل زندگیم حسرت بود و بود و بود ...

حیف جوونیم واقعا 🥺🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همچنین🫠گند زدیم

من نمیدونستم تهش به اینجا میرسه اگر نه هیچوقت این راهو نمیرفتم

از بچگی دنبال این بودم که مثل بزرگترا رفتار کنم و همین منو نابود کرد

باعث شد تو سن خیلی کم ۱۴.۱۵ سالگی چیزاییو بفهمم که باید تو ۳۰ سالگی میفهمیدم انگار بچگیمو از دست دادم

قوی تر از دیروز💙🦋
حسرت همه چی ب دلم موند واقعا ...از بچگی فقر و فلاکت پدرومادر معتاد درس هم ک تو محیط متشنج و افسردگی ...

عزیزم انشالله از این ب بعدش برات حسرت نشه از ته دلم برات بهترین چیزارو آرزو میکنم👀🥺

کاربری دست دونفره😃
پس برو بخون که این لحظه ها دیگه برنمی‌گردن😁همه توان تو بذار که حداقل نگی می‌تونستم کاری کنم و نکردم ...

نمیدونم چرا دوس دارم هر کاری کنم جز درس و میدونم بعد کنکور خیلی پشیمون میشم😂

کاربری دست دونفره😃

اینکه کاش کسی حال و روز منو میفهمید

و درکم میکرد اینم حسرت بزرگیه که به دلم مونده. خیلیا دوسم دارن اطرافیانم اما هیچکسی حرف دلمو نفهمید و این باعث شده بود یه تایم طولانی چندماهه دچار افسردگی حاد بشم البته مسائل دیگه ای هم درش شریک بودن

نمی‌دونم تو زندگیم حسرتای زیادی داشتم که الان یادم افتاد

من نمیدونستم تهش به اینجا میرسه اگر نه هیچوقت این راهو نمیرفتماز بچگی دنبال این بودم که مثل بزرگترا ...

متفاوت گند زدین من دنبال این نبودم که رفتار بزرگونه داشته باشم ولی اطرافیان مجبورم کردن که بجای عروسک و. بازی ...هعی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم انشالله از این ب بعدش برات حسرت نشه از ته دلم برات بهترین چیزارو آرزو میکنم👀🥺

ممنون ...چه میشه کرد جز صبر....چیزی درست نمیشه مگه با مرگ و تولد دوباره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یه حسرت دیگم به دلم مونده که کاش تابستون اوضاع و احوال روانی و زندگی خوبی داشتم دهمم رو میبستم تا به ...

اووو...

هنوز کلی وقت داری

اصلا بهش فکرنکن، یه برنامه درست بچین با مشورت یه مشاور خوب و از الان پرقدرت بخون💪🏻