ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با اب قند شیرین میکردم میذاشتم دهنش. پستونک رو با یکم گلاب بزار بجوشه تا بوی لاستیکش بره. ولی ی ...
آب قندم بهش زدم نخورد
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من باورکن ده تا پستونک عوض کردم تا گرفت دل درد داشت پستونک آرومش میکرد پروژه داشتم آخرم تا ۷ ماه بیش ...
چه پشتکاری داشتی آفرین.من دوتا پستونک بیشتر نگرفتم ولی هردو رو تف میکنه
شوهرم پستونک تو دهنه بچه میکنه با چسب نوار دور دهنش مینده تا از دهنش نندازه بیرون همینجوری میخابه خخ
وا خیلی خطرناکه.
بچه من که همینجوری شیر بالا میاره.با این کار...😣
البته دختر من پستونکایی که سرشون گرده رو نگرفت پستونک اورتودنسی بهش میگنا از اونا گرفت
منم پستونک ارتودنسی خریدم ولی نمیگیره