2777
2789

بگید چه کار کنم این سیاهی ها بره

قابلمه استیل

اومدم تخم مرغ درست کنم حالا سیاه شده داخلش 

تروخدا بگید چی میکنم مامانم میکشم

یکم بذار خیس بخوره بعد با سیم ظرفشویی بشور

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پاک کردن استیل سیاه شده مقداری سرکه سفید و آب گرم جوشیده شده را ترکیب کنید. حالا یک پارچه تمیز و بدون پرز را داخل این محلول خیس کنید. بهتر است حداقل 5 دقیقه پارچه داخل محلول آب و سرکه باشد. حالا پارچه را روی لکه جرم گیر قرار دهید تا لکه را از بین ببرد.

برای اینکه لکه‌های سیاه موجود بر روی ظروف استیل را تمیز کنید، ابتدا باید لکه موردنظر را با آب‌پاش مرطوب کنید. سپس روی آن جوش‌شیرین و نمک بریزید.

۱۵ دقیقه صبر و محل موردنظر را آبکشی کنید. برای از بین بردن سیاهی ظرف استیل خود این عمل را چندبار تکرار کنید.

یکی از ویژگی‌های اصلی آرد سفید قدرت لایه‌برداری فوق‌العاده آن است. برای اینکه پس از سیاه شدن ظروف استیل نتیجه بهتری برای رفع سیاهی آن بگیرید، طبق مراحلی که عنوان می‌شود عمل کنید:

• ابتدا باید ظرف استیل موردنظر شما کاملا خشک باشد.
  • پس از اینکه از خشک بودن سطح آن مطمئن شدید، مقداری آرد روی ظرف بریزید.
  • تمام قسمت‌های آن را با آرد بپوشانید.
  • نیم ساعت بعد آرد را جمع‌آوری کنید و ظرف را به­‌طور کامل بشویید.

یکی دیگر از مواد کاربردی برای پاک‌سازی و براق کردن ظرف استیل روغن‌زیتون است. روغن‌زیتون می‌تواند خطوط را به­‌طور کامل پوشش دهد و سیاهی ظروف را از بین ببرد.

اما باید میزان مشخصی از آن استفاده کنید تا باعث چسبناک شدن و تیرگی بیشتر استیل نشود. برای این کار روغن را به‌اندازه 2 یا 3 قطره روی پارچه بریزید و با استفاده از آن سطح ظرف را دستمال بکشید.