2777
2789
عنوان

کیک‌پزها لطفا بیاین

121 بازدید | 35 پست

من همه نکات رو رعایت میکنم مو به مو ولی پف کیک‌هام مثل کلیپ‌های آموزشی نمیشه. بکینگ‌پودر خوب و سالم. هم زدم تخم‌مرغ و شکر با دور تند همزن تا وقایکه کرمی و کشدار میشه. گرم کردن فر از قبل. سه بار الک کردن آرد و به آرومی هم زدن مایع کیک در یک جهت. همه چیز رو رعایت میکنم بازم پفش کمه. من آون توستر دارم ممکنه علتش اینکه تو توستر میپزم باشه؟ توستر من تو دمای ۱۸۰ خوب کیک رو میپزه کمتر باشه وسطش خام میمونه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

چند تا تخم مرغ میزنی باید ۵ تا بزنی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا تخم مرغ میزنی باید ۵ تا بزنی

تو دستورش ۴تا یا ۳تا زده خب

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
کدوم المنت رو روشن می‌کنی

بالا و پایین یه بار اومدم فقط پایین رو روشن کردم وسطش خام موند

پف کیک مربوط به باز نکردن درب فر تا سی و پنج دقیقه اول هست بعدش با خلال چک کنید پخته بود که خاموش و درب بسته تا خنگ بشه ،نپخته بود ده دقیقه دیگه زمان بدین 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

قالبی که استفاده میکنی اندازه اش مناسب هستش؟؟؟ دمای ۱۸۰ خوبه دیگه

بله همون اندازه‌ی توی رسپی هست

تعداد تخم مرغ ها ب سایز قالب بستگی داره

من طبق رسپی مقدار مواد و اندازه قالب رو رعایت میکنم