2777
2789

داستان از این قراره که یکی از همکارام بهم نزدیک شده و فراتر از همکاری رفتیم ولی فقط در حد پیام یکبار هم تو محل کار تو این مدت پنهونی باهم صحبت کردیم، تقریبا به زبون بی زبونی گفته از من خوشش میاد و میخواد باهام باشه ولی هنوز مستقیم پیشنهاد نداده و کلا راجب گذشتم و یکی از همکارا که قبلامنو اون به قصد ازدواج باهم بودیم می پرسید یک هفته پیش که من بهش کامل توضیح دادم و خودش متوجه این شده بوده که ما باهم در ارتباط بودیم یک تایمی 

بیرون نمیریم حتی هنوز به اسم هم  همو صدام نمیزنیم به فامیل صدا میزنیم ولی نه که بگه خانم فلانی یا ن بگم آقای فلانی فقط فامیل خالی   خیلیم باهام شوخی میکنه و صمیمی شده 

چون پیشنهاد نداده هنوز دیروز یه چیزی بهش گفتم یهو گفت عیب نداره کوچه ماهم عروسی میشه منم اومدم کرم بریزم و اکشنش رو ببینم

نوشتم براش عروسیت منو دعوت میکنی یدفعه نوشت تو دعوت لازم نداری گفتم چطور گفت همیطوری سرتو بنداز پایین برو تو و خندید گفتم یعنی بدون دعوت بیام که گفت زشته من دعوتت کنم ما این حرفا رو باهم نداریم

گفتم آخه تالار کارت دعوت میخواد من رسیدم میگه به داماد زنگ بزنید هماهنگ شده یدفعه نوشت خودم هماهنگ میکنم بابا نگران چی هستی تو،جایگاه vip حتی

من حس کردم شاید قصدش جدیه با خودم که اینطوری نوشته وگرنه مینوشت آره دعوتت میکنم اینکه تو دعوت لازم نداریو جایگاه vip میذارمتو اینا رو نمیدونم😂

ضمنا جایگاه vip مگه مختص عروس دامادنیست؟

بگید منظور دار گفته دلم خوش شه😂

بنظرتون همیجوری گفت یا میخواست منظورشو برسونه که آره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکه نوشته دعوت لازم نداری ینی تو خودت عروسی دعوت نمیخای دیگ😂

منم همینو میگم 

مگه چند نفر دعوت لازم ندارن خواهر برادر طرف

من که خواهر برادرش نیستم پس چیشم؟😂

تازه نوشته جایگاه vip میذارمت

چندسالته عزیزمپسرا بخوان بگن تعارف ندارن؟ مطمئن باش، تازه شما انقدر هم صمیمی شدین، آنقدر گیر نده صبر ...

نه من بهش گیر نمیدم همیجوری فقط این موضوع تو ذهن خودم نقش بست چرا در جواب پیامم اینو گفت

با عرض معذرت ولی پسرا خیلی رک حرف میزنن مث ما نیستن اگه میخواستت میگفت تو عروسی🤭

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

با عرض معذرت ولی پسرا خیلی رک حرف میزنن مث ما نیستن اگه میخواستت میگفت تو عروسی🤭

نه طرف از اوناس که یهو حرفشو نمیزنه بعد هنوز شناخت کامل از من نداره با گذشتم هم نمیدونم کنار اومده یانه بگه من عروسم؟

منم همینو میگم مگه چند نفر دعوت لازم ندارن خواهر برادر طرفمن که خواهر برادرش نیستم پس چیشم؟😂تازه نو ...

اخه یکی اینو بهم گف تهش پیشنهادداد رل زدیم😂😂منم سر همین میگم احتمالا کراشه روت

کاربری دست دونفره😃
نه طرف از اوناس که یهو حرفشو نمیزنه بعد هنوز شناخت کامل از من نداره با گذشتم هم نمیدونم کنار اومده ی ...

انشالله ک منظور داره،ولی در عجبم چرا از رابطه گذشتتون برا پارتنرتون تعریف میکنید،اصلا نباید بگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

انشالله ک منظور داره،ولی در عجبم چرا از رابطه گذشتتون برا پارتنرتون تعریف میکنید،اصلا نباید بگید

نگفتم

پرسید کسی تا به حال تو شرکت بهت نزدیک شدع

چون میدونستم میدونه با یکی از همکارا قصد ازدواج داشتیم بهش گفتم یه نفر بوده حتی اسم طرفم نگفتم

ولی خب خودش میدونه کیه و اون پسر خواستگار قبلیم همکار مستقیم منه تو یه ساختمون مجزا از من

حالا نمیدونم شاید اصن نتونه بااین موضوع کنار بیاد چون میگفت قبلا پشت سرتون حرف زدن همکارا

و خلاصه اینطوری حالا دیشب اینا رو میگفت به شک منو انداخت

نگفتمپرسید کسی تا به حال تو شرکت بهت نزدیک شدعچون میدونستم میدونه با یکی از همکارا قصد ازدواج داشتیم ...

ببین داداش من وقتی پارتنرش از گذشتش گفت تا مدتها نتونست کنار بیاد،بعدا نمیدونم چطور شد رفت همون پاتنرشو عقد کرد،باور کن با اینکه عقدن ولی کلا یجوریه ب زنش،مردا سخت کنار میان،یا اصلا شوهر من چندساله ک زنشم ،هنوزم میپرسه کسی تو گذشتت نبوده؟منم میگم ننننننن تو اولین فرد زندگیمی🤣دیوار حاشا بلنده دیگه!!🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40