2777
2789

هم نا امیدم هم بی انگیزه هم مطمعنم که کنکور قبول نمیشم هم اگه قبول نشم باید بمیرم 

فردا هم ازمون دارم ولی خوب نخوندم امروز میخواستم جبران کنم باز این حال بد اومد سراغم اصلاً انگار مغزم دیگه نمیتونه ادامه بده 

چکار کنم ؟ تا الان خوب نخوندم خواستم از بهمن شروع کنم خوب بخونم نشد هیییی😭😭

اشکالی نداره .

الان یکی دوساعت بخون .

بزار واس دوهفته بعد یخوب خوب بخون .

خواستی میتونیم باهمم بخونیم

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیست یکم دردو دل کنیم حالم خیلی بده 😔😔

عزیز دلم همش به خودت انرژی منفی نده تو مطمئن ام موفق میشی فقط بخون و بگو من میتونم 

مگه اونا که کنکور قبول شدن شاخ و دم داشتن 

کلیپ انگیزشی پوریا مظفریان رو نگاه کن خیلی بهت کمک میکنه من خودم با اون انگیزه میگیرم 

شما رشته تون چیه؟اشکال که خیلی داره از بقیه خیلی عقبم

تجربی.

مهم ترین تایم همین الان تا کنکوره .

که خیلی از کسایی که عالی بودن زمین میزارن و افت میکنن .

عزیز دلم همش به خودت انرژی منفی نده تو مطمئن ام موفق میشی فقط بخون و بگو من میتونم مگه اونا که کنکور ...

بله بقیه تونستن چون تلاش کردن نه مثل من که از اول تابستون بالای بیست بار شروع کردم به خوندن ولی ادامه ندادم 

بله بقیه تونستن چون تلاش کردن نه مثل من که از اول تابستون بالای بیست بار شروع کردم به خوندن ولی ادام ...

عزیزم تو روزی ۱۰ تا هم تست بزنی تا روز کنکور میشه ۹۰۰ تست کم نیست بنظرم وقت رو تلف نکن از این وقت ات به خوبی استفاده کن 🤗

با انگیزه نداشتم چکار کنم؟😭

اینکه بری شغل یا حرفه ای رو انجام بدی که دوسش داری کافی نیست؟