۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 عنوان حسو حالتون چجوری بود بعد از فهمیدن بارداری و حس همسرتون 310 بازدید | 29 پست مامانای نی نی دار بیاید 😍 1403/11/11 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 وایییییخدا قسمتم کنهشک ندارم شوهرم گریه میکنه خدایا برام بخواه دعام کنید من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 وایییییخدا قسمتم کنهشک ندارم شوهرم گریه میکنه خدایا برام بخواه دعام کنید الهی دورت بگردم انشالله که زودتر خدا دامنتو سبز کنه قربونت برم
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 الهی دورت بگردم انشالله که زودتر خدا دامنتو سبز کنه قربونت برم امییییییین من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3050 از شوقم واقعا رو زمین بند نبودم خود ب خود میخندیدم اصلا یه چیز هیجانی و عجیب نمیتونم خوب توضیح بدم خیلی حال خوبی بود خیلیییییی اسمم نظر همسرمه
suارمیتا عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 2613 استرس برای اینکه بگه سقط کن شبی که بهش گفتم دقیقا بدو ن اما یا اگری گفت سقط کن ب التماس گریه امروز گفت بخاطر اینکه تو مامانشی نگهش میداریم نه کار بر جدیدم نه قدیم
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3050 وایییییخدا قسمتم کنهشک ندارم شوهرم گریه میکنه خدایا برام بخواه دعام کنید من با آی یو آی بار دار شدم خیلی دوندگی کردم خیلییییییی پول خرج کردم درست زمانی که نا امید بودم طبیعی باردار شدم تو ۳۵ سالگی اسمم نظر همسرمه
۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 از شوقم واقعا رو زمین بند نبودم خود ب خود میخندیدم اصلا یه چیز هیجانی و عجیب نمیتونم خوب توضیح بدم ... منم دیشب میترسیدم رو پهلو بخوابم میگفتم نکنه آسیب ببینهیه فکرای چرتی 🤣🤣🤣🤣🤣
۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 من با آی یو آی بار دار شدم خیلی دوندگی کردم خیلییییییی پول خرج کردم درست زمانی که نا امید بودم طب ... عزیزدلمم 😍
۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 استرس برای اینکه بگه سقط کن شبی که بهش گفتم دقیقا بدو ن اما یا اگری گفت سقط کن ب التماس گریه امروز ... عزیزم متوجه نشدم دورت بگردم
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10019 من با آی یو آی بار دار شدم خیلی دوندگی کردم خیلییییییی پول خرج کردم درست زمانی که نا امید بودم طب ... خدایاااادعام کن من همینجوریشم خیلی اسیردکترا بودم توکل زندگیمدیگ ططططططططططططاقتتتت ندارم ب حضرت عباس من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
۱۲دخی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1352 خدایاااادعام کن من همینجوریشم خیلی اسیردکترا بودم توکل زندگیمدیگ ططططططططططططاقتتتت ندارم ب حضرت عبا ... استرس خودش کلی درد هااااا استرس نداشته باش بهش مدام فکر کن حتماااا یه راهی هست عزیزم خدا بزرگهههه
خواهررابینهود عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3050 خدایاااادعام کن من همینجوریشم خیلی اسیردکترا بودم توکل زندگیمدیگ ططططططططططططاقتتتت ندارم ب حضرت عبا ... عآخ عشقم از مطب دکترم تا خونه یک ساعتو نیم راه بود روزی که جوابم کرد تا خود خونه گریه کردم خون گریه کردماااا سه ماه بعد به لطف خدا طبیعی باردارشدم از خدا میخوام به زودی دلت رو با اجابت حاجتت شاد کنه اسمم نظر همسرمه