همش کسل و بی حوصله اول سال اینجوری نبودم حجم درس ها هم خیلی شده نمیدونم چیکار کنم نسکافه و قهوه ام دیگه به زور جواب میده الان صبح 8 بلند شدم بیرون کار داشتم 10 شروع کردم به خوندن تا 12 خوابم برد تا ناهار از ناهارم خوابم برد تا ساعت 7 نصف روز رفت دیگه چی موند من الان تو این 3.4 ساعت به هیچی نمیرسم لطفا راه حلل بدین
واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
هرچی میتونی بخون ولی با کیفیت ،ساعت تنظیم کن یا ب خانواده بگو ک بیدارت کنن خیلی زیاده انقد خواب
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خیلی کار دارم از نیمسال اولم کلی عقبم میخوام خودمو برسونم همش خوابم میگیره
ویتامین dهرهفته بعد ناهار بخور
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
آره تو آزمایشام همه میزنن کمبود ویتامین دی البته مال پارسال بود امروزم به خاطر همین بی حوصلگی رفتم آزمایش دادم نتیجش 2 شنبه میاد شاید واقعا کمبود ویتامین دارم چون همش سردمه
واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه