2777
2789

چه کارهایی براتون انجام میده که شما به احساسات عاشقانه اش مطمئن میشید؟! 

فیلم برام میگیره و سریال هرشب. بیرون میبره. پیاده روی و کوه باهم. پیشنهادهایی میده گاهی اوقات که انگار ذهنمو میخونه. غذاهای خوشمزه و خوراکی که دوس دارمو میخره. کلا به فکر خوب کردن حالمونه اینو یادم رفت کارهای خونه هم  کمکم میکنه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هیچی، فقط میگه دوستت دارم، اونم وقتی دیگه انقدر چرت میگه که من کم میارم. منم بهش گفتم دوست داش ...

من فکر میکنم دوست داشتن از دیدگاه همه متفاوته و هرکسی به یه چیزی قانعست که تا بهش اثبات بشه مثلا چیزایی که شریکتون برای شما انجام میده اگه از نظر شما بی معنی باشه یکی دیگه حسرتشو داره که شریکش براش انجام بده

چه چیزی هست که تا الان انجام نداده و اگه انجام داده بود الان نظرتون نسبت بهش مثبت میشد؟ 

من فکر میکنم دوست داشتن از دیدگاه همه متفاوته و هرکسی به یه چیزی قانعست که تا بهش اثبات بشه مثلا چیز ...

حرف شما درسته، اما به نظر من اگر کسی رو دوست داری باید ببینی اون چطور احساس دوست داشته شدن میکنه و سعی کنی اونطور دوست داشته باشی.

بیسیک ترین کارها، مثلا همسر من اعتقادی به خرید گل و کادو نداره، چند دفعه بهش گفتم نشده تا حالا بگی بریم فلان چیزو بخریم یا بخوریم، چون تو دوست داری. کلا یه کاری رو صرفا به خاطر اینکه من دوست دارم هیچوقت انجام نمیده. 

من از دوست داشتنش مطمئنم اما نه عملی نه در حرف چیزی نشون نمیده و اینه که آزاردهنده ست، چون بعضی وقتا آدم به شک میفته.