2777
2789
عنوان

وام ویپاد

3280 بازدید | 3 پست

سلام به دوستای خوبم 

امروز میخوام راجع به وام ویپاد براتون توضیح بدم چون خودم این اطلاعات رو با تحقیق به دست اوردم و فکر میکنم میتونه کمک کننده باشه . 

اول اینکه ویپاد بانکداری دیجیتال بانگ پاسارگاده درست مثل بلو که مال بانک سامانه . بدون ضامن وام میده و باید حسابتون کار کنه هر 100هزار تومان توی 24ساعت یک امتیاز محسوب میشه و سقف امتیاز برای دریافت وام 9000امتیازه یعنی اگر شما ده میلیون پول تو حسابتون داشته باشید بعد از یک ماه 3000امتیاز دارید و بعد 3ماه میتونید وام ده تومنی رو بردارید . فرقش با بلو بانک اینه که بلو در ماه چندین بار گردش مالی رو حساب میکنه و شما لگر در اواخر ماه این ده تومن رو داشته باشید موجودی ماهتون تایید میشه اما در ویپاد باید ثابت اینو داشته باشید سود پرداختی هر دو وام مشابه هم و 23درصد هست . اسم این تسهیلات برآینده و بین 10تا 50میلیون قابل دریافته و طبق رفتارمالی شما در بانک مرکزی و سکه های وی کلابتونه 

بقیه رو در پست های دیگه توضیح میدم . 

فقط 

ممنون میشم اگر تصمیم به افتتاح حساب دارید از کد دعوت من استفاده کنید . 

کد دعوت: EC3UOO

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

ویپاد یه قسمت دیگه به عنوان تسهیلات داره که اسمش پشتوانه است و از یک تومن تا 35تومن قابل برداشت اما مرحله به مرحله میره جلو یعنی شما باید اول یک تومن رو بگیری تسویه کنی تا مرحله ی بعدی برات فعال بشه . موعد پرداختش یک ماهه است ‌‌ هزینه اعتبار سنجی ده هزار تومنی و کارمزد 27تومنی( در مرحله اول رو داره ) . 

برای چه وقت هایی خوبه؟ زمانی که اواسطه ماهه اتفاق غیر قابل پیش افتاده مثل جشن عقد یا بله برون دعوت شدید و شما به نسبت حقوقتون و حساب کتاب سر ماهتون پول کم میارید میتونید بدون منت این پول رو دریافت کنید و یک ماهه برگردونید .  

فقط این نکته رو داشته باشید که سقف وام به ترتیب فعال میشه. 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

قسمت بعدی تسهیلات پیش درآمده یعنی طبق درآمد و واریزی های شما به حسابتون سنجیده میشه .

کف دو میلیون تومان و سقف هشت میلیون تومنه 

با سکه های ویپاد فرق داره و از واریزی های حساب هاتون به دست میاد . بدون سوده و باید یک هفته ای تسویه بشه 

خیلی تو مواقع بحران نمیشه روش حساب کرد و یه حسابی میخواد که کاملا کارکرده باشه و ورودی داشته باشه🤗😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تسهیلات بعدی پیمانه 

از ۱۰۰۰۰سکه فعال میشه و ضامن میخواد 

یعنی هم باید گردش مالی داشته باشی که سکه جمع کنی و هم ضامن 

از ۷۵ میلیون تا ۲۰۰ میلیون تومن هم قابل دریافته