2777
2789
عنوان

ممکنه که یه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 38 پست
شوهر من امسال یادش رفته بود از بس سرش شلوغ بود ولی بعدش سوپرایزم کردبستگی به اخلاق طرفت داره بعضیا ا ...

اخه الان دوساله با هم دوستن 

هر دو سالو یادش رفته 

خیلی ناراحت شده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارترپسری ک بعد یه هفته جوابتو میده در حالی ک انلاین میشه ولی سین نمیزنه چ واکنشی باید نش ...

یعنی داره زوری جوابتو میده 

دوست نداره باهاش ارتباط بگیری 

جواب ندادن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
واقعن ممکنه تولد کسی که دوستش داری رو فراموش کنی ؟اصلن به نظر من قابل قبول نیست

چندسالتونه؟من گاهی از فشار کار و استرس روزمره فراموش میکنم ناهار خوردم یا نه دیگه تاریخ تولد چیزی نیست که

بله امکان داره فراموش کنه ذهن مردها تک بعدیه و وقتی غرق کار میشن به هیچی فکر نمی کنند

اخه می دونه این مناسبت برای دوستم خیلی مهمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چندسالتونه؟من گاهی از فشار کار و استرس روزمره فراموش میکنم ناهار خوردم یا نه دیگه تاریخ تولد چیزی نی ...

مال دوستمه اولشم نوشتم 

هر دو ۲۳ سالشونه البته دختره ۶ ماه بزرگتر از پسره است 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
پسری که ازت عکس خودتو نخواد چی؟ یعنی نداشته باشه و بگه کم بهم پیام بدیم و من میخوام خونه و ماشین بگی ...

اون پسر مثبتی هستش و نمی خواد بدون آمادگی یکی رو وارد زندگیش کنه و احتمالا هم از اینکه به زودی خونه و ماشین بگیره نا امیده و در کل به تعهد اهمیت نی ده