2777
2789

امسال چنده خبر دارید

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

📱 جزئیات عیدی کارکنان دولت به شرح زیر است:

📍مبلغ ثابت ۳/۵ میلیون تومان برای همگی

✨مبلغ ۱ میلیون تومان بابت تاهل

✨مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر فرزند

📍به عنوان مثال: کارمند دولت با یک فرزند مبلغ عیدی‌اش به ۵ میلیون تومان می‌رسد.

✨عیدی کامل برای کسانی هست که از فرودین ماه شاغل محسوب می‌شدند. ورودی‌های ۱۴۰۳ چون از مهر ماه و وسط سال استخدام شدند عیدیشون نصف هست یعنی مبلغ ۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان

✨مبلغ یک میلیون تومان که بابت تاهل واریز میشه برای کسانی هست که در حکمشون حق عائله‌مندی دارند. یعنی دانشجومعلمان چون در حکمشون حق عائله‌مندی ندارند از این مورد محروم بوده و همون ۳/۵ میلیون مبلغ ثابت را دریافت میکنن.

@kargoziniap

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵۰۰ یا ۲۳۰۰ فک کنم بود بچه ۵۰۰من ۷۰۰خیلی ناچیزه

دولتی هستین؟ 

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
۲۵۰۰ یا ۲۳۰۰ فک کنم بود بچه ۵۰۰من ۷۰۰خیلی ناچیزه

فرستا دم بخوت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
📱 جزئیات عیدی کارکنان دولت به شرح زیر است:📍مبلغ ثابت ۳/۵ میلیون تومان برای همگی✨مبلغ ۱ میلیون توما ...

۳/۵چیه بانک خیلی بیشتر میگیره

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

📱 جزئیات عیدی کارکنان دولت به شرح زیر است:📍مبلغ ثابت ۳/۵ میلیون تومان برای همگی✨مبلغ ۱ میلیون توما ...

از کارگر کمتر عیدی میگیرن کارمندا

اره کارمندا خیلی بد عیدی میگیرن همیشه

خیلی کمه بابا

از کارگر کمتر عیدی میگیرن کارمندا

خیلی تازه امسال خوبه پارسال دو بود یا دو 500

خیلی تازه امسال خوبه پارسال دو بود یا دو 500

اخه امسالم همون میشه باتوجه ب گرونی

کلا من این پول بدم خرج پسرم میشه نهایت

ی کفش یه شلوار ی بلوز بیرونی 

دو دست لباس خونه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....