2821
2789

والا بخدا خودمون موجودیم صفره شوهرم کار میکنه رییس کارخونه پول نمیده بهش ۳ ماه ۳ ماه

بعضی وقتا واقعا هیچی تو خونمون نداریم دم نمیزنم هیچی نمیگم میسازم کم و زیاد

طبقه پایینمونم پدرشوهرم اینا

سیگار میکشه خودش ک بیکار تو خونس پولی ام میاد دستش خرج دختراش میکنه ک میان خونش بعد پول سیگارشو از ما میخواد هروز هروووز محاله شوهرم بره بیرون. یا باهم بریم بیرون بش نگه برام سیگار بیار بعضی وقتا پیاماشو خوندم ب شوهرم گفته ک نوشته ۲۰۰ بزن ب کارتم فلان بزن ب کارتم 

هیچی ام واسمون نکردن هیچیییی من چرا باید بدبختی و بی پولی بکشم بعد اونا از ما بکنن میدونن خودمونم نداریم گیریم ولی درک ندارن 

واقعا از این زندگی نکبتی ک اومدم توش خسته شدم من تو خونه بابام هیچی کم نداشتم همینطور ک الان خواهر برادرم ندارن بهترین لباس بهترین خوراک 

اومدم تو یه زندان ک آرزو یه خوراک خوبم مونده تو دلم 

خانواده شوهرمم از اونور یه بدبختی دیگن واسمون 

حق دارم ایا به شوهرم اعتراض کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حق داری اعتراض کنی

اون حتی راضی نیست یه زمینی داره بزنش بنام شوهرم گذاشته هروقت ک مرد دختراشم بیان سهم ببرن بعد چطور دستشون میره شوهرم بدبخت تو این سرما میره کار اون ته خونه بعد پول سیگارشم میخواد بده

عزیزم🥲🥲🥲حق داری واقعاالهی خدا راهی برات هموار کنه

هیچکس منو درک نمیکنه حتی شوهرم خوبیای منو نمیبینه 

اوایل بحث کردم بعدش گفتم من ک راضیم نی هزارتومنم بی اجازه من واسه اونا خرج کنی حرومشون باشه چون منم خودم دارم با نداری زندگی میکنم

ن نکن پدر و مادرن خودت بچه بیاری بزرگش کنی ازش پول بخوای خوبه زنش این حرف بزنه 

یا من حیلی خوبم باهاشون نمیدونم خواهرشوهرام میان خونه مادر شوهرم میاد از حونه ما گوشت میبره وضعیت خوبیم نداریم اما میگم خجالت نکشه

پول سیگار چقدره 

هرروز میگیرین

میگن روز قیامت یه عده رو میارن به جرم قتل و کشتار،که همشون متعجبن،میگن که ما اصلا قتلی نکردیم ،خونی نریختیم،بهشون میگن شما مشوق قاتل ها بودین ،شما از کار اونا خوشحال میشدین ،دست و هورا میکشیدین.حالا بچه های میناب رو چه کسایی کشتن؟؟؟؟؟؟!!!!!!.عجب دنیاییه،کسایی دارن از ظلم و ستم و فریبکاری حکومت فعلی بد میگن که خودشون قضیه ۱۵ خرداد - ۱۷ شهریور میدان ژاله ـ سینما رکس آبادان و ۱۹ ۱۸ دی .... و بدتر از همه ساواک تو پرونده و تاریخ این کشور دارن🥴به شما نمیرسه گل ،بزار یه کسایی دیگه بیان که هیچ پس زمینه فکری و پرونده ای ازشون نیست. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اونا هم تو دنیای خودشون هستند و از پسرشون انتظاردارند ، همونطور که تو با شوهرت یه دنیایی دارید.ولی ح ...

واسه پسرشون چکار کردن ک انتظار دارن این حتی تو ۱۵ سالگی میرفت سرکار خرج لباسا خودشم خودش میداده

ن نکن پدر و مادرن خودت بچه بیاری بزرگش کنی ازش پول بخوای خوبه زنش این حرف بزنه یا من حیلی خوبم باهاش ...

منم ازاین کارام زیاد کردم حتی میوه نداشتن ازمن گرفته ولی این بحثس جداس هروز هروز کوفت بکشه من ک راضیم نی چون هیچی واسمون نکردن

واسه پسرشون چکار کردن ک انتظار دارن این حتی تو ۱۵ سالگی میرفت سرکار خرج لباسا خودشم خودش میداده

بالاخره وقتی نشستی تو واحدشون انتظار دارن برو خداتو شکر کن مستاجر نیستی لطف کرده خونه داده دیگه برا سیگار خسیس نباش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز