2777
2789

دوستان سیکل خوابم افتضااااحه دیروز از ده بیدار بودم ولی باز تا چهار صبح نتونستم بخابم این گوشیه لعنتی.

امروز ساعت سه بعد از ظهر بیدار شدم هرررر قرص و دارویی بلدید بگید بخورم فردا باید شیش بیدار شم 

لورازپام دارم بخورم؟ کی بخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا یدونه کامل نخوردم قرص ماله یه ساله پیشهنصفه بخورم؟

نه لورازپام نخور کسلت می‌کنه 

از داروخونه ملاتونین بخر 

قرص تنظیم خوابه ضرررم نداره 

یه ساعت قبل خوابت بخور 

گوشی بزار کنار دوتا کاسه ماست بخورخواب اوره

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

قبل از خواب گوشی و تلوزیون نبین ترجیحا کتاب بخون و مثلا اگه میخوای ساعت۱۲خوابت ببره یک ساعت قبل یعنی ساعت ۱۱قرص ملاتونین بخور

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

قبل از خواب گوشی و تلوزیون نبین ترجیحا کتاب بخون و مثلا اگه میخوای ساعت۱۲خوابت ببره یک ساعت قبل یعنی ...

عزیزم این قرص رو بدون تجویز پزشک میشه خرید؟

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم این قرص رو بدون تجویز پزشک میشه خرید؟

بله فکرکنم چون شوهرم خرید

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️