2777
2789

بچمون رو برداشت برد شهربازی بمن گف بیل بریم گفتم نمیام آماده شدن رفتن دلم داره میترکه هیچ غلطی واسه خوشحالیم نمیکنه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مردا همینجورنو ما زنا هم هیچوقت نمیخایم یاد بگیریم ک اینجوری نباشیم باور کن اون الان فک میکنه ...

بخدا دلم داره میترکه گریم بند نمیاد خیلی خستم😭

دیشب اومد حرف بزنه گفتم تا معذرت نخوای نگی اشتباه. کردی ازت ناراحتم اصلا عذرخواهی نکرد گف اصلا

خب عزیزم ما اینجا عضو شدیم که ناشناس به همدیگه مشورت بدیم سعی کنیم درست مشورت بدیم 

اگه اسی شام درست نکنه این دعوا کش پیدا می‌کنه و تا روزهای بعدی لج و لجبازی ادامه پیدا می‌کنه  چه بهتر یه شام خوشمزه درست کنه  شوهر ایشون حتی تعارف هم زده. خب بنده خدا دیگه چیکار باید بکنه. تازه بچه رو برده بیرون که اسی استراحت هم بکنه.بالاخره یه نفر باید گذشت کنه. 

کمتر کسی مستقیم میره میگه ببخشید ،معذرت میخوام یا اشتباه کردم ،بیشترم تو فیلما دیدم،تو زندگی معمولی ندیدم نه شنیدم 

اکثرا با روشای گوناگون سعی میکنن از دل طرف دربیارن 

همسر شما هم روشش این بوده که ببرتتون شهر بازی 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دراستش این بود چیزی که منو خوشحال میکنه انجام بده شهر بازی چه سودی واسه من داشت اصلا حوصلمم نمی‌کشید

دعواتون مقصرش کی بود؟شما یا همسرت

اگه خودش مقصره باید ازت معذرت بخاد

رک بگو ازت دلخورم

کمتر کسی مستقیم میره میگه ببخشید ،معذرت میخوام یا اشتباه کردم ،بیشترم تو فیلما دیدم،تو زندگی معمولی ...

صبح ام پیام داده بود بریم مسافرت جوابشو ندادم 

اصلا حرفای که بهم زده از ذهنم نمیره خیلییی ناراحتم