2777
2789
عنوان

تو فریزاتون چیا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 35 پست

آلبالو برای آلبالو پلو.

ذرت برای ذرت مکزیکی و ماکارانی و پیتزا و این چیزا.

حبوبات.

سبزی.

مرغ.

گوشت.

ماهی.

آب قلم.

فلفل دلمه.

هویج نگینی و رنده و حلقه ای.

زغال اخته

پنیر پیتزا و خمیر‌پیتزا

فلافل و ناگت و همبرگر

با بستنی ۳ ۴ تا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باقالی،سبزی سوپ،سبزی خورشتی،سیر پوست کنده،کره،قوره،گوشت چرخ کرده،گوشت خورشتی،کمر مرغ برای سوپ نگه میدارم تو غذا ازش استفاده نمیکنم.بستنی

هویچ رو فریز نکن آبلمه میشه تو غذا و خیلی ناجور میشه من کرده بودم همه رو ریختم دور

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍

فریزر خونه پدرمو میگم

مرغ و گوشت چرخی تموم شد

کرفس قرمه 

هویچ 

فلفل دلمه

پورع گوجه

پورع سیر

لوبیاسبز

غوره

نخودفرنگی

قارچ بلانچ شده

ذرت. عشق پسرم

بستنی پسزامم هم طبقه پایینه که دستشون برسه😍

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من هویج و فلفل دلمه اصلا نمیزارم فریزر، خیلی حالت بدی میشه.فقط سبزی قرمه، مرغ و گوشت، لوبیا سبز و با ...

کاملا درست میگید مامانم می‌زاره چون میگه تازه بگیرم خراب میشه ی دونه هم نمیشه گرفت 

مخصوصا برای پیتزا و ماکارونی فلفل دلمه یخ زده اصلا جالب نیست تازش یچیز دیگست

من همه ی اینایی که گفتی به اضافه یه سری سبزیجات کوهی منطقه ی خودمون که فصل بهار میاد اونارو بسته بندی میکنم برا آش دوغ و غذاهای محلیمون، گوجه پوره شده، رب که اینجا خانوما خودشون بار میذارن، آلو خشک، گوجه گیلاسی خشک،میوه‌ای خشک شده و لواشک گوشت و مرغ و ماهی و مربایی که خودم درست میکنم 

کدو حلوایی پخته 

به و سیب ریز شده برای خورشت

کدو و بادمجان سرخ شده 

کوفته و دلمه نپخته 

یه ظرف خورشت آماده فسنجون و قیمه و قورمه

قارچ و ذرت و فلفل دلمه و موز و انبه فریز شده برای معجون

انواع آلو و گردو 

زرشک و غوره و البالو و تمشک 

گوشت و مرغ و ماهی 

حبوبات پخته

خدایا مرا آن ده که آن به   
لوبیا قرمز یه کشو کامل شوهرم تو هفته ۳ روز قورمه سبزی میخواد 😖 سبزی قورمه هویج و فلفل دلمه و گوشت و ...

دلشو نمیزنه 

قرمه رو من ماهی  دوبار درست میکنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

شاید باورت نشه ولی هیچی

گوشت رو کم و تازه به تازه میخریم چون همون کم هم استفاده نمیشه خیلی میمونه

آشپزی نمیکنیم زیاد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی