2821
2789
عنوان

رسم دیدن جهاز عروس

3717 بازدید | 46 پست

سلام عشقولیا☺

بنطرتون رسم دیدن جهاز عروس خوبه؟

خودم خیلی بدم میاد میان تا در کابینت و حموم دسشویی رو باز میکنن میبینن ک چی.

خیلی دوسدارم من نداشته باشم این رسمو کلی مادرشوهرم  اینا میخان

چکار کنم؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ک نداشتم چون وسایلم تا یکماه بعد عروسی ک خونه گرفتیم خونه بابام بود و موقع اسباب کشی فقط مادر و پدرش اومدن خونمون اونم واسه دیدن خونه بود 😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

رسم مسخره ای ولی وقتی میبینی رسم دارند اشکالی نداره بذار ببینند ولی نظرات دوستانم خوبه میتونی دوستانه منصرفشو کن ولی میبینی اختلاف ایجاد میشه کوتاه بیا 

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...
با این رسم بشدت مخالفت مال فضولاس😒
شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
ولی خیلی ها این رسم رو دارن ، منم زیاد خوشم نمیاد برای دیدن جهاز بیان ما آخر شب عروسی فامیلهامون او ...

اینام همینه

اخه چیه میان میبینن تا ته یخچال و اخرم حرف درمیارن  ک جهازش انقد می ارزید و فلان چیز نداشتو ..

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

برای من هم خانواده همسرم هم خانواده خودم رسم داشتن ولی خدا رو شکر خودم و همسرم نزاشتیم جهیزیه منو ببینن با اینکه خدا رو شکر خییییلی خوب بود جهیزیم ولی اصلا این مارو دوس ندارم 

عید اومدن مهمونی خونم دیدن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز