2777
2789
عنوان

کارت به کارت

428 بازدید | 9 پست

سلام من با یک پسری مجازی آشنا شدم مدتی باهم حرف میزدیم ایشون اسرار کردن که من شماره کارت بدم و بهم ۲ میلیون واریز کردن برای من عجیب بودکه چرا باید کسی بدون اینکه براش فایده ای داشته باشی پول واریز میکنه بعدا یکبارم ۲ میلیون واریز کرد من هی گفتم اینکارو نکنه و شماره کارت نداد پس بدم  من پدر مادری نداشتم که پشتم باشن ازونجایی که خیلی بی پول بودم و نیاز داشتم وسوسه شدم و خرج کردم و این بزرگترین اشتباه من بود  اما اینو به عنوان بدهی دیدم و بهش گفتم دستم بیاد پس میدم  و هنوز نتونستم کار پیدا کنم و پس بدم و خیلی باعث نگرانی دلهره ترس و استرس من شده  چون من نمیدونستم برای بدست آوردن من اینکارو میکنه الان که میبینه من قصد رابطه و دوستی ندارم لج افتاده و میگ تا آخر این ماه پس بده  اما من هیچ منبع در آمدی ندارم اینو به عنوان بدهی و دین میبینم اما شرایطش رو ندارم الان بدم ایشون تا آخر این ماه گفتن باید پس بدم

خیلی نگرانم و میترسم اگر شکایت کنه چی میشه؟ آدرس محل سکونت رو پیدا میکنن؟ یا پلیس فتا میاد؟ چی میشه؟ و من چت رو پاک کردم و مدرکی ندارم دیگه که اثبات کنم اون زده خواهش میکنم راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی نوشته بعنوان قرض داده یا هدیه یا همینجوری داده

اره تو چتا بود ولی من چتو بدون فکر کردن پاک کرده بودم و اکانتمو دیلیت کرده بودم ولی بعدا بخاطر ترس از شکایت دوباره باهاش در ارتباط بودم 

اولن ک کلاهبرداری نکردی. ‌‌دومن نهایتش شکایت کنه برات اخطار میاد رو گوشیت...یا رو ثبت ثنات...سومن حد ...

مرسیییی ولی  ترسم اینه که آدرسمو پیدا کنه بیاد دم در