به جون بچم اگه اصلا بهشون تیکه کنایه بزنم به هیچ عنوان. اصلا نه بهشون کاری دارم نه هیچی. هفته ای یه بارم خبرشونو میگیرم. تازه مشکل داشته باشن تو زندگی درد دل میکنن و من هی دلداری میدم و راهکار و فلان. از هشون کوچیک ترم ولی هر وقت منو ببینن یه چیزی باید بشنوم یا به لباسام گیر میدن که این برات گشاده، این چه ترکیب سمیه تو لباست و فلان
یا به شغلم میگن مثلا معلما پول مفت میگیرن هر سری یه چیزی میگن خدایی میتونم جواب بدم ولی میگذرم الان اعصابم بهم ریخت خب چرا واقعا کرم میریزن من که همیشه خوبی خودشون و زندگیشونو خواستم
همینه از اول باید دهن عروسو گل بگیری نتونه حرف بزنه من داداشم زن بگیره بخواد راجبم زر مفت بزنه پاااااااارش میکنماااااا ابهت خواهرشوهر باید از همون اولش حفظ شه😎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزکم تا جایی که میشه ازشون دوری کن. بعدم به برادرات بگو جلوی زناشون رگ بگیرن وگرنه دعوایی بدی باهاشون میکنی و چشمت رو میبندی و دهنتو باز میکنی و به عاقبتش فکر نمیکنی. بگو بهشون بگه بترسن از روزی که صبرت تموم بشه. بگو من بهشون کار ندارم بهم کار نداشته باشن
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
همینه از اول باید دهن عروسو گل بگیری نتونه حرف بزنه من داداشم زن بگیره بخواد راجبم زر مفت بزنه پاااا ...
به خدا هر دفعه یه چیزی میگن یه بار هیکلم خیلی لاغری مثل پیرزنا درصورتی که خودشون دنبال رژیمن. من اگه چیزی نمیگم فقط به خاطر داداشام بعد کلا آدم دنبال دعوا نیستم وگرنه که میتونم جوابشونو بدم
زن برادر منم خیلی بی ادب و گستاخه.همیشه احترامشو داشتم و حتی به برادرم که عصبیه گفتم با زنت مهربون باش و بهش احترام بذار.بعد زنش هم پشت سر هم جلومون دهنشو وا می کنه و همه چی میگه حنی مادر و خواهر زن برادرم هم پشت سرمون حرف میزنن و اگر جایی ببیننمون تیکه می ندازن.من اصلا معنی تیکه انداختنو نمی دونم.وقتی من خودم به کسی کاری ندارم
به خدا هر دفعه یه چیزی میگن یه بار هیکلم خیلی لاغری مثل پیرزنا درصورتی که خودشون دنبال رژیمن. من اگه ...
نجابت زیاد برای آدم نفهم کثافته
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏