2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

274 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من سه روزه ساکشن غبغب انجام دادم خیلی درد دارم موقع ماساژ و گن اذیتم میکنه کسی بوده انجام داده باشه و بگه تا چن وقت گن استفاده کردید 

طریقه ماساژمم دکتر چیزی نگفت شوهرم خودش با پماد ماساژ میده

بیاین از امروز دل نشکونیم

نمیدونم .لطفا هزینه ش و میگی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی سخته مراقبتای بعدش

ولی خیلی خوبه استخوون زاویه و فک قشنگ مشخص میشه خیلی تغییر خوبیه از غبغب متنفرم 

سختی راهو رفتی نهایتش یکهفته ده روز‌‌ دیگه خوبه خوب میشی 😍

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

دستمزد دکتر 10گن 600دارو ها و وسایل عمل 1و500

مرسی خوشگلم .مبارکت باشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم سایت خوندم یه مورد دیدم صورتم یکم کج شده بود منصرف شدم

باید یه مرکز معتبر رفت واسه اینکارا 

پیج‌ مامان لیام رو داری تازگیا انجام داده خیلی خوشکل شده 

دقیقا سه ماه دیگه تازه معلوم میشه شکل صورت و خیلی از افراد برمیگرده

جدی من فکرمیکردم چون چربیه شاید با اضافه وزن دوباره برگرده

دکتر گفت نسبت به ژنتیک هست کسی که از صورت چاق میشه امکان داره دوباره برگرده و اینکه بعضی مواقع تو چاقی صورت زیبا نمیشه گفتن اگه خیلی اصرار به این کار هست بوف کات بهتره

الان کاملا زاویه صورتم اومده بیرون و هیچ اثری ازش نیست نمیدونم کی ورم کنه امروز روز سومه رفتم حموم خیلی خوب شده بود فقط جاش خیلی درد داره دست میزنم

بیاین از امروز دل نشکونیم
دقیقا سه ماه دیگه تازه معلوم میشه شکل صورت و خیلی از افراد برمیگرده

مامانم چتدسال عمل کرده برنگشته خودش چاق میشع ولی غبغب درنیمیاره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم ببین کلا هرجای از بدن که با لیپو چربی ازش خارج میشه دیگه چربی جذبش نمیشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️