2777
2789

یه هفته با شوهرم قهر بودم یه سری ناراحتیا پیش اومد بعدم پریود شدم و الان دو هفتس رابطه ای نبوده شوهرم ظهری گف لطفا برو حموم رفت سرکار منم رفتم در حالی که باید فردا میبرفتم یعنی همیشه روزه ششم میرفتم امروز هنو پنجمهه پریودیمه هیچ خونی از صبح ندارم بخاطر همین  رفتم پودر موبرم زدم حالا میترسم عفونت نگیرم یه وقت دهانه رحم باز نیستش اوف اصلا اعصابم خورده بگین چیکار کنم یه وقت عونت نکنه یا میترسم به خون ریزی بیوفته

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بخاطر پودر موبر نگرانی یا خود حموم رفتن؟ متوجه نشدم 

حموم رفتن که اشکالی نداره 😐 مگه میشه کل زمان پریود بودن حموم نرفت؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چجوری یه هفته نمیریپریود رو تا روز ۳ میگن نرو

نه عزیزم میرفتم یه دوش سرسری میگرفتم ولی امروز اساسی رفتم و موهای بدنمو زدم یه حورایی امادگی برای...

یا خدا من ک طاقت ندارم نهایتتت تا روز دوم صبر کنم

نه عزیزم میرفتم یه دوش سرسری میگرفتم ولی امروز اساسی رفتم و موهای بدنمو زدم یه حورایی امادگی برای...

والا من ۳ پیریودی میرم حموم چون تحمل ندارم

نه عزیزم منم میرفتم یه دوش سرسری میگرفتم ولی امروز اساسی رفتم و موهای بدنمو زدم یه حورایی امادگی برای...

دوهفته حموم نرفتی ؟؟

والا من ۳ پیریودی میرم حموم چون تحمل ندارم

نه عزیزم منم میرفتم یه دوش سرسری میگرفتم ولی امروز اساسی رفتم و موهای بدنمو زدم یه حورایی امادگی برای...

موبر عفونت نمیاره نترس

اما من برم حموم تا چندساعت خونریزیم بیشتر میشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..