2777
2789

سلام خانوما.خوبین؟ من از صبح تا شب توو خونه تنهام و بیکار.باردارم زیاد نمیتونم بازار و اینا برم.دوستیم ندارم.خونوادمم ازم دورن.....با آشپزی و خونه تمیزی سر خودمو گرم میکنم ولی خب باز این بیکاری و بی کسی حس میشه.

کسی هست مثل من باشه؟؟؟؟

من کار زیاد دارم ولی حال انجام دادنش و ندارم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم فقط من باردار نیستم

تابستون بیشتر میرم بیرون ولی زمستون دوست ندارم زیاد جایی برم😬

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

والا منم باردارم و فعلا خونه نشین

بیشتر اوقات خوابم

دست خودم هم نیس احساس گیجی و سنگینی دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ازدواج نکردم تنها تنهام هیچ دوستی ندارم حوصله ام میخوام بمیرم خسته شدم هروز اینجوری 🤣🤣قلبم خراب شد اخخخ

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

من مثل توهستم ولی باردار نه... البته که با کار خونه و گاهی بیرون رفتن با بچه و همسرم پارک. و... تفریح داریم. دیگه چاره چیه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اخ اخ خووب نیست.چند وقتته؟

۳ ماه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من کارم داشته باشم انجام میدم

ببین چه کاری هنری دوست داری انجام بده .نقاشی، یا کتاب تربیت کودک بخون 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را