2777
2789
عنوان

پسری که

74 بازدید | 14 پست

کارش جوریه که تو شهر بواسطه حرفه کاریش خیلیا میشناسنش ، میگه هم و ببینیم ولی بیا محل کارم بیرون آشنا میبینن ، نمیدونم شاید نمیدونه رابطمون جدی میشه یا نه نمیخواد واسش حرف بزنن بهم گفت واسه توام بده ، کافه و رستوران نه بیا اینجا . دو دفه گفت من گفتم نه ، الان فقط حواسش به استوریامه ولی برای دیدن فقط همونو میگه ، ولی گفتم نه جوریم رفتار نکرد که پس نباش تو پبجم و دیگه مثلا استوریامو نبینه ، نمیدونم چیکار کنم اگه بازم حرف دیدن بشه بگه محل کارم. اینم بگم ازش خوشم‌میاد بدبختانه

نه قبول نکن هیچوقت از خط قرمزت و رای و نظر خودت به خاطر یه مرد عبور نکن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه قبول نکن هیچوقت از خط قرمزت و رای و نظر خودت به خاطر یه مرد عبور نکن

اصلا انعطاف نداره ، ینی همچنان حواسش بهم هست میفهمم اما حرفشم همونه ، نمیدونم واقعا این چه داستانی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا انعطاف نداره ، ینی همچنان حواسش بهم هست میفهمم اما حرفشم همونه ، نمیدونم واقعا این چه داستانی ش ...

تو سفت تر از اون باش 

من به تجربه میگم بهت کافیه یکم کوتاه بیای دیگه تمومه اما اگه سفت وایستی اون اگه واقعا بخوادت کوتاه میاد اگه نه همکه میره پی بعدی  

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه پیش مامان بزرگت راحتی خوب همون جا بمون اگه اونجا اذیتی نمون 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

تو سفت تر از اون باش من به تجربه میگم بهت کافیه یکم کوتاه بیای دیگه تمومه اما اگه سفت وایستی اون اگه ...

تا الان خیلی  سعی کردم سفت باشم کوتاه نیام ، نمیدونم تا کجا ادامه میده ، با دست پس میزنه میگه نه بیرون نه ولی با پا پیش میکشه همچنان توجه میکنه

تو سفت تر از اون باش من به تجربه میگم بهت کافیه یکم کوتاه بیای دیگه تمومه اما اگه سفت وایستی اون اگه ...

کاش کوتاه بیاد ، به دلم نشسته ، ولی من بازم سفت رفتار میکنم🥲

چی؟

هیچی اشتباه نوشتم 😂ببخشید 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

تا الان خیلی سعی کردم سفت باشم کوتاه نیام ، نمیدونم تا کجا ادامه میده ، با دست پس میزنه میگه نه بیر ...

من یه بار بهم یکی گفت میدونی چرا انقد پیگیر تو ام 

گفتم چرا؟ گفت چون بقیه از یه جایی به بعد وا میدادن و ... ولی تو نه 

مردا تا به دست نیوردن تلاش میکنن بعدش دیگه عادی میشه اینکه از اول هم خاظر نیست کوتاه بیاد رو دیگه خودت تا اخر بخون قراره بعد دیگه چقد کم محلی کنه و کارش و  موقعیتش رو به تپ ترجیح بده 

قدر خودتو بدون و کوتاه نیا تا اونم بفهمه باید قدر بدونه و اگه میخواد تو روببینه باید قید حرف مردم و.. رو بزنه 

من یه بار بهم یکی گفت میدونی چرا انقد پیگیر تو ام گفتم چرا؟ گفت چون بقیه از یه جایی به بعد وا میدادن ...

اینارو قبول دارم همشو فقط یه فکر مزاحم هست که میگم طرف با خودش نگه ناز الکی میکنه فدا سرم🤣 ولی من بهش فهموندم که بیرون دوست دارم ببینمت

من یه بار بهم یکی گفت میدونی چرا انقد پیگیر تو ام گفتم چرا؟ گفت چون بقیه از یه جایی به بعد وا میدادن ...

فقط با توجه به شخصیتش حدس میزدم کلا بیخیال شه ، اما بعدش استوری عکسمو ریپلای کرد یا مدام  فقط استوری عکسامو لایک‌میکرد چیز دیگه میذاشتم اصلا لایک نمیکرد. فک میکردم حتما بهش بر میخوره جور دیگه رفتار میکنه ، از رفتاراش سر در نمیارم این داره اذیتم میکنه

ببین با کسی باش که نخوای هی تقلا کنی 

مرد اگه عاشق باشه اصلا به این نمیرسه که توذره ای شک به دلت بیاد که چرا اینجوریه و...

سعی کن کم کم بی خیال وبی تفاوت بشی 

این بازیه پسراس که ذهن دخترو و دکیر کنن و از اون طرف هم مطابق میلش نباشن تا حسابی سر در گم بشه بعد میاد یه کوچک ترین کاری انجام میده برات یا یکم کوتاه میاد توی میگی وای ببین چیکار کرد برام پس دوسم داره و خامش میشی و..

بی خیال ادمی شو که معلومه عاشق نیس خودتو خسته نکن تهش هیچی نیس